תגידו..

k k1

New member
כרגע הוא

עובד על דיסק של D12 בערך בסוף 2004 הוא יוציא דיסק חדש של עצמו אין תאריך מדויק בינתיים דלפו לאינטרנט 8 שירים חדשים שלו חמודה,את לא יכולה לצפות שיענו לך אחרי 2 דקות

my josh

New member
השירם שדלפו זה לא מהדיסק החדש שלו

זה מדיסק דיסים שהוא עשה.. וכן מה את מצפה שיענו לך אחרי 2 שניות אנחנו לא פה כל הזמן את יודעת..!

my josh

New member
זה דיסק ירידות... כאילו diss

זה מה שהבנתי ואין לי מושג אם זה ייצא לחנויות או לא... אם בכלל יתנו לו להוציא את we as amricans למי שלא יודע (לא נראה לי שיש כאלה פה אבל עדיין) הוא "מאיים" לרצוח את הנשיא *כמו שנאמריקאים המפגרים אומרים-אוףף איזה טיפשים הם..* וreut amit ומנוב האמיתי אתם חדשים פה? כי אף פעם לא ראיתי אותכם פה.. אז אםכן אז: ~*~**~*~~*~*ברוכה הבאה..~***~~*

my josh

New member
אה באמת? חח אז אני החדשה פה בישבילך

חח ולמה אתה לא רושם הודעות?

כי זה פורום עלוב!!!!!!

רק לפעמים.... ואני נכנס לפה רק להתעדכן בדברים חדשים.. ולא להשתתף בזיוני שכל שלכם מצטער.. אבל ככה זה פה תעבירו איזה 10 דפים אחרונה תשימי לב על מה דיברו פה כאילו זה פורום בן זונה אבל רק מתי שיש דברים חדשים על אמינם

my josh

New member
כן אני יודעת זה בגלל שאין מה לרשום

כי לבינתיים אמינם לא עושה הרבה אז אין מ לרשום.. בתקופה של הלפני 10 עמודים היה על מה לדבר כי היהה דברי חדשים על אמינם עד הדיסק החדש שלו או יותר קרוב של d12 לא יהיה פה כל כך מעניין..

reut amit

New member
חחחח.. סורי...

פשוט אני בדרך כלל בפורום של וואי טי וי.. וזה פורום מאוד פעיל אז התרגלתי שעונים שם מהר...

למעלה