תגידו...

iSrAeLLL

New member
תגידו...

מזה השישי ה-13 או משהו בסיגנון אני לא בטוח בשם.. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק הלילה הזה?

I am a freak

New member
תלוי מהן אמונותיך

זהו היום שבו הגבול בין המישור שלנו למישור של הגיהנום וכל היוצא בזה (זה ניסוח גרוע, אל תקח את זה מילה במילה) הוא הכי דק, מה שגורם לאפשרות יותר קלה של היישויות לעבור למישור שלנו. שוב, תלוי מהן אמונותיך. כל אחד יסביר לך את זה בצורה שונה. הפריק.

iSrAeLLL

New member
יש מלא סיפורים על היום הזה

כמו שאם אתה מסתכל במראה בדיוק ב12 בלילה אתה רואה את מה שהיית בגילגול הקודם וכאלה,זה נכון כל הדברים האלה?

gombi

New member
אני הסתכלתי שנה שעברה ביום שישי ה13

במראה ולא היה כלום חוץ ממני

I am a freak

New member
זה בגלל שלפי האמונה../images/Emo26.gif

זה היה צריך להיות בשעה 12 בלילה בדיוק והיית צריך לקחת כלי עם מיל פושרים, להכניס את הצבעות למים ולהגיד שלוש פעמים מול המראה- "ואלרי, ואלרי, ואלרי"
זו האמונה, אף פעם לא ניסיתי ואני לא מתכוון לנסות, נשמע לי טיפשי מדי [עימכם הסליחה] הפריק.

לפריק הבקיא בנסתר

כתבת שהאמונה ביום שישי ה 13 משתנה מאמונה לאמונה . כתבת גם שכל אחד יסביר זאת בצורה שונה . אודה לך *מאוד* אם תפרט לגבי האמונות השונות , שכן הנושא מעניין אותי מאוד ואין אני יודע בכלל היכן לקרוא עליו . בתודה מראש - Holy T .

I am a freak

New member
מצטער....

1. בקיא זו לא הגדרה נכונה. אני לא מחשבי את עצמי כבקיא בנושא. הלוואי וכן הייתי (ולא, אני לא מצתנע)
2. דבר שני, שאלת שאלה על נושא שאני הכי פחות מתעסק בו. אני אנסה לחפש מידע עברוך באינטרנט.... מוסכם
הפריק.

למעלה