תגידו

תגידו

איך אתן מעירות את בני הבית בבוקר? אצלי בד"כ אם אני ערה קודם, אז אני ניגשת לילדים, מלטפת אותם, מנשקת אותם ורק אז מתחילים בשיגרת היום. אם הם מתעוררים לפניי, הם מצטרפים אליי למיטה, קצת חיבוקים קצת נשיקות קצת ליטופים וכמה מילות אהבה ויאללה קמים

אין מצב לשינה

הילד הקטן שלי תמיד קם לפני שאני מתעוררת הוא מתעורר עם השמש, גם אם התריס סגור הוא מגיע אלי ומתחיל להתבכיין ואז אני אוספת את עצמי מהמיטה והולכת להכין לכולם תה מחזיקה אותו קצת על הידיים, שישתה בשקט לפני המהומה של כל היום ואז מעירים את הגדולה. היא לא רוצה לקום אח"כ לא רוצה להתלבש ולבסוף- לא רוצה להסתרק היא לא אוהבת את הבוקר
איכשהו שולפים אותה מהמיטה, עם שפכטל ואז שתיה, עוגיות, סנדויצים ויאללה- לגן

liat ליאת

New member
אני קמה ראשונה

מכינה לקטנה דיסה ולגדולה שוקו, ואיך שאני נכנסת לחדר שלהן, הן שומעות אותי מנענעת ומערבבת את הבקבוק - שתיהן קופצות ברגע

אז אצלי ...

כל בוקר הם באים למיטה שלי ..ושואלים ...אמא כבר בוקר ??? אז אני אומרת לא עוד לא ..אז הם אומרים לי אבל אמא ...סתכלי בחלון יש אור ... כל בוקר אני מנסה ..וכל בוקר זה לא מצליח לי ...

אצלנו

הילדים, בדרך כלל, מתעוררים לבד... והם תמיד ראשונים בגן, כי ככה הם רוצים.

אני לא מעירה.

אצלנו הולכים לישון מוקדם (8:00 עד 9:00) בערך, וקמים ממש לבד. כבר מזמן לא באים אלי למיטה חוץ מהקטנה: שאם היא מגיעה אלינו היא צועקת לנו: "תקומו". ומי שקם ראשון יש לי זכות לפתוח TV ולבחור תוכנית שהוא אוהב ואז כל יתר הילדים מחוייבים לראות אותה ולא לשנות. ככה עד שמתחיל בוקר טוב ישראל. כאשר זה מתחיל הם מתלבשים, מתרחצים לבד - מי שצריך עזרה מקבל, שותים שוקו, ואם עוד נשאר זמן חוזרים לטלויזיה עד היציאה. הכל זורם השנה כל כך בכייף. כבר חודשיים וחצי שאני מלקקת דבש. הלוואי שלא יגמר.

אצלנו

בעלי מעיר את כולנו, כמובן גם אותי, אם הוא לא יעיר אותי בליווי 2 שעונים, לעולם לא אקום לבד, יש לי מחלת שינה קשה ביותר.

מותק

כבר יומיים שאני לא מקיאה
אם תראו איזה ארוחות אני דופקת פה בעבודה, באמת מה שחסר לי זה להקיא, סתם יום ראשון הקראתי וזה חלף כלא היה. איזה שעה מתה יש כאן בעבודה, יאללה שיגיע כבר 5.

למעלה