תגידו,

תגידו,

במידה ויגיעו להקרנות של הספר הרביעי, מי נראה לכם תיבחר לגלם את דמותה של הויליה? אני מהמרת על קמרון דיאז.

לא נראה לי...

היא מידי מבוגרת בשביל לשחק את פלור (אם אליה התכוונת) וגם כל וילה בכלליות...לא ממש מתאימה...היא לא מספיק בלונדינית ולא צעירה מספיק. זהו. ^_^ -ליאת-

דוד דב

New member
הממ לא חייבים בלונדינית ..

אפשר לקחת מישהי ולצבוע לה את השיער או פאה .. מישהי כמו .. אנגלינה גולי :)

LuNaTiC

New member
בהחלט

אפשר לראות את אנג`לינה ג`ולי משחקת את פלר. ובימינו לא צריך אפילו נתונים טבעיים. איפור משנה הכל. אבל אנג`לינה ג`ולי ממש מבוגרת לשחק אותה!

דוד דב

New member
אפשר לקחת את ...

קלאודיה שיפר (חבל שידע המשחק שלה שואף לאפס) הממ מישהי בגיל של פלר ... הממ .. אין לי אף אחת בראש

Vilia©

New member
תראו....

אנג`לינה ג`ולי לא מתאימה כי היא צרפתייה...וכך גם קמרון דיאז... אני מאמינה שיקחו איזה נערה בת 16 מאוד בלונדינית והכל לפי התאורים של פלר... אבל...אני חושבת שאת הויליות אפשר לעשות במחשב....אבל בטח יקחו המון נשים יפות עד כדי כך שהן לא יראו אנשויות..... ועד אז...יש זמן! טלי פוטר

גם אני חשבתי!

היא ממש מתאימה, אבל *קצת* מבוגרת מידי...והיא נראית סנובית מעצבנת (אני שונאת אותה!! {לא את פלור, את כריסטינה אגילרה...})...בטח ימצאו איזו בת 17-18 אנונימית או משהו... -ליאת-

shai.m

New member
בדיוק!

פלר סנובית, וגם אגילרה סנובית-התפקיד ממש יתאים לה...

Vilia©

New member
ליאת אני מסכימה איתך לחלוטין..

דרך אגב..איזה בית את? בהוגוורטס אקספרס... טלי פוטר

Hermione

New member
לא נכון

היא דוקא די יפה. בערך. יש לה קול מדהים- את זה אני חייבת להגיד (אתם יודעים שהיא יכולה לשיר 7 אוקטבות נקיות?) אבל השירים שלה פשוט דפוקים והאופי שלה בהחלט נעל.

Sweet-heart

New member
בדיוק!

תודה לך! אני לא מאמינה עלייכם...יורדים על כריסטינה ב נ ו ח כ ו ת י?! תתביישו לכם! היא זמרת מ ד ה י מ ה! והיא דווקא דיי מתאימה, ולמה האופי שלה נעל? אבל תקשיבו, אני חושבת שייקחו סתם מישהי, איזו יפהפיה צעירה כזאת.... אם.....אני חושבת על מישהי...שחקנית צעירה.... תחשבו איתי, אנשים...אווו! יש את הזמרת היפהפיה הזאת, ג,סיקה סימפסון.... אם היא יודעת לשחק, למה לא?!

LuNaTiC

New member
בקשר ל

כריסטינה - היא מממממש מוכשרת ומאוד יפה... יש לה קול פשוט מדהים ואיכותי!! תלמדו להעריך את זה אנשים!!! ג`סיקה סימפסון גם יפה, וגם ג`וליה סטיילס שהציעו אותה פה.. אבל בסופו של דבר הן לא יהיו מתאימות להיות וילות כי וילות הן בכלל לא אנושיות! הן אמורות להיות משהו ממש מיוחד אז יצטרכו לעשות את זה במחשב...

רחלי!

New member
השיער שלה...

הוא פשוט איכסה! חשבתי שאמורים לצבוע שיער לבן לצבעוני, ולא להיפך... היא צריכה משהו כהה, חום מבריק או אפילו ג`ינג`י כהה... ויליה? כן בטח...

LuNaTiC

New member
מה הקשר?

כאילו.. אם מישהי אמורה להיות צרפתיה אפשר לקחת שחקנית אמריקאית בכל מקרה.. עובדים על המבטא זה הכל. ודווקא אנג`לינה ג`ולי הייתה יכולה להיות פלר מתאימה אם היא לא הייתה איזה בת 30. ולכל השונאי כריסטינה - תשתקו יש לה קול ממש יפה והיא מאוד מוכשרת. וזהו. וולה וו קושה אמנואר, סה סואר? (אמ, ואני לא מתכוונת ברצינות)

זה לא ככה

זה אולה וו קושה אבק מואה, סה סואה? אני יודעת כי חברות שלי לומדות צרפתית וביום חמישי כולן שאלו אותן איך אומרים את זה ומרוב תרגולים גם אני למדתי... וכמו שכבר אמרו לפני, יש לה קול יפה ואופי של גרב. תמר דינור

צריך מישהי

צעירה. פלר היא בת 17, כך שלמרות תקדימי דוסון קריק וכד`, לא תשלחו מישהי שמתקרבת ל30 לעשות תפקיד של קצת יותר מחצי מגילה. הבעייה היא שהזמן יעבור בין סרט לסרט, ורוב השחקניות הצעירות כיום, יתבגרו כבר. אבל אם כבר, אז אולי דניס ריצ`ארדס (+פאה).

אז מי שנשארה היא רק...

בריטני ספירס. או שפאמלה אנדרסון תעשה ניתוח להצערת פנים... :)

רחלי!

New member
*מתפוצצת מצחוק*

בזה את צודקת, זה ניתוח פלסטי שהיא עוד לא עשתה... אבל אני חושבת שיקחו בסוף סתם בלונדיניות אנונימיות בנות 17-18... אבל אתם יודעים מי באמת מתאימה? מי שהייתה מועמדת מספר 2 בתחרות מלכת היופי, דיקלה משהו נראה לי. היא הכי מצאה חן בעייני שמה ומזה התאכזבתי שהיא הגיעה רק למלכת החן...

למעלה