תגידו המושיק הזה הוא או שזה רק נראה לי
S SofyTofy New member 26/10/03 #2 הומוסקסואל../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אולי, ואולי לא. לפי החתימה שלך אני רואה שאין לך בעיות עם זה. בואו לא נתחיל עוד וויכוח מטופש על מושיק.
הומוסקסואל../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אולי, ואולי לא. לפי החתימה שלך אני רואה שאין לך בעיות עם זה. בואו לא נתחיל עוד וויכוח מטופש על מושיק.
ת תקלטו אני סשה New member 28/10/03 #4 בלאט,שחכתי ת'מילה הומו../images/Emo70.gif לא נורא... ת'אמת שאין לי בעיה עם זה אני כול יום רואה הומואים... כבר התרגלתי..
בלאט,שחכתי ת'מילה הומו../images/Emo70.gif לא נורא... ת'אמת שאין לי בעיה עם זה אני כול יום רואה הומואים... כבר התרגלתי..
H hadas 5 New member 29/10/03 #5 נראה לי ש..... כן מתאים לו להיות הומו לא (שוב - אין לי שוב בעיה עם גאייס....)
E Emily © New member 29/10/03 #6 כן, הוא הומו!../images/Emo34.gif../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif א. זה ברור. ב. עפר אמר את זה בצ'אט מצלמות של וואלה.
כן, הוא הומו!../images/Emo34.gif../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif א. זה ברור. ב. עפר אמר את זה בצ'אט מצלמות של וואלה.
ע עדייייייייייייייייי New member 29/10/03 #7 ../images/Emo6.gifהומו!?!?!??!סיסי!??!?!?!?! כןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה זוועה??? אבל הוא חמוד....( )
../images/Emo6.gifהומו!?!?!??!סיסי!??!?!?!?! כןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה זוועה??? אבל הוא חמוד....( )