תגידו

bana

New member
תגידו

כל אחד מאיתנו בא מבסיס שונה שבו הכינו אוכל שונה... האם אהבתם את האוכל שהוגש בבסיס? מה אהבתם במיוחד? אני אהבתי את פשטידת הירקות שהכינו.... והבשר המוקפץ בערבי שישי....

כלב קר

New member
שנאתי הכל חוץ מ...

הצ'יפסים בשבתוסלט חסה סינית עם מיץ לימון ועגבניות חתוכות

sharon82

New member
יאמי!

אצלנו האוכל היה כ"כ ביתי, כל מה שהכינו צוות הטבחים המהולל שלנו היה מושלם. את כל הארוחות החטיבתיות וכל הכנסים והארועים הגדולים של הגיזרה היו עושים אצלנו. היה לנו צוות טבחים שהשקיע את הנשמה, כוווולם אהבו את האוכל, אין אחד שאמר משהו רע... אחחחח...... צבא....

צ ה ו ב ה

New member
בגדוד היה אוכל סוף הדרך

בבסיס אימונים היה די מעפאן, מבד הברקות חד פעמיות פה ושם. וכמובן שהכל משתפר בחד"א קצינים... סתאאאם. בבית האוכל הרבה יותר טוב...

gig19

New member
כנסו

אצלנו בגדוד יש טבח שעושה עוגות ומאפים מה זה טובים כל יום אנחנו מחכים שבחדר אוכל תהיה עוגה מיוחדת או מאפה מיוחד.. אזז יש למה לחכות......

אוכל בחדר האוכל בצבא../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif|בנ

לרוב האוכל בחדר האוכל בבסיס ששרתתי היה דיטעים.הקינוחים היו רגילים כל השנה פרות ועוגות.בחורף היה קרמבו ובקיץ היו ארטיקים ופרות קיץ.והדבר הכי טוב שהרס"ר מטבח שלנו היה עושה זה להפיץ לכל תיבות הדואר האלקטרוני של כל הבסיס את תפריט היום ולפי זה היינו מחליטים אם לאכול בחדר האוכל או ללכת לאכול משהו אחר.

bana

New member
אז אם

יש אוכל די טעים למה כולם מתלוננים על האוכל הצבאי????

יוֹאב

New member
אוי,האוכל בחטיבה 300

במפקדת חטיבה 300 יצא לי לא פעם ולא פעמיים לאכול. לא ייאמן מה שהולך שם. אפילו קייטרינג לא יכול להתחרות עם הרמה של הבשרים והסלטים שמכינים שם. בבירנית אכלנו כמה פעמים וכל פעם זה היה שניצל וצ'יפס (לא שיש טענות). בשאר המוצבים האוכל חרא, ובשבטה - הכי חרא שיש. חצילים עם עגבניות, ושניצלים ממולאים ברטבים לא מזוהים...בעעע

יוֹאב

New member
אה, איך שכחתי

בשטחים, עם האספקה שמגיעה פעם בכמה ימים היינו עושים ארוחות שחיתות של ממש! אני מתחיל להצטער שאני לא אשרת שם יותר...

A-T

New member
אם אתה אומר שהאוכל בשבטה חרא...

כנראה שלא הכרת את "שבטה הקטנה" (לא מה שיש היום, מה שהיה פעם-האוהלים שהיו זרוקים ליד המנחת מסוקים, בתוך ים של פודרה). בוקר אחד קמתי שם וגיליתי שאני כמעט היחיד בסוללה שלא חטף הרעלה מהאוכל. שבועיים אחרי זה נתנו שם רק מנות קרב.....למזלי זה היה כמה ימים לפני שהזדכתי על הכל.

יוֹאב

New member
אני זוכר עוד שרק חשבו להקים את

שבטה הקטנה. לשמחתי הרבה מאוד, לא אכלתי שם אפילו פעם אחת

Reznik

New member
אצלנו בבסיס הסדיר האוכל היה ברמה

סבירה פלוס.... רק חבל שלא היינו מקבלים את כל הצופרים כי החבר'ה מהמפקדה היו גומרים את הכל לפני שהיינו בבכלל יודעים שזה הגיע...

אצלנו בבסיס האוכל לא היה רע,

אבל את האמת לרוב התעצלתי ללכת בכלל לחדר אוכל , כי הוא היה משותף ל-2 בסיסים והיינו צריכים ללכת די הרבה כדי להגיע אליו. אז לרוב אני וחברותיי היינו מביאות דברים מהבית. אבל כשכן הייתי הולכת הייתי אוהבת במיוחד את הבשר המוקפץ ( בסגנון סיני) שהיה טעים מאוד ואת הבורקסים מתפוח אדמה (שהטבחים הכינו).

PooKiPsiT

New member
הקריה....הקריה....

האוכל שהוגש בבסיס? אולי התכוונת לשמן עם הקצת אוכל הוגש בבסיס?
שנאתי הכול...אוכל נוראי. הגאולה היחידה - השניצלים!! וכמובן, היתרון הכי גדול שיש רק לג'ובניקי הקריה - עזריאלי! (לעשירים בלבד...)

sandradee

New member
אצלנו טחנו אבל לא אוכל

הבסיס שלי היה בסיס ממש ממש לא קטן סגל ומפקדה רק היו איזה 400 איש שלא נדבר על מאות קורסיסטים ובכל זאת לא היינו מטבח מבשל רק סלטים את האוכל קיבלנו מבאלי"ש למי שמכיר... עכשיו האוכל בבאלי"ש סביר אבל כמה שזה מוזר לשמוע אנחנו קיבלנו אוכל אחר... יום אחד עשו בדיקה (שאפילו צולמה) בצאת שבת אנחנו אכלנו ספגטי קר וביצים שבורות והם חיו להם טוב עם צ'יפס חביתות עוגות ושות'... אבל לפחות בסלטים שלנו השקיעו... ולארוחת בוקר אף אחד לא היה קם כי לא היה מה לאכול ושהגעתי לבסיס שלי בהתחלה לא היה בכלל שק"מ ואחרי זה היה איזה 1/3 קראוון חודש לפני השחרור פתחו משהו אבל גם לא להיט...

o d e l y

New member
../images/Emo8.gifעל זה עוד לא שמעתם...

אני שיררתי כמדריכת ילדים בפנימייה לילדים עם הפרעות בהתנהגות על רקע רגשי...לא קל.. בכל אופן,האוכל שם היה נחמד אבל לא האוכל הייתה הבעיה בחדר אוכל אלא העובדה שהיינו צריכות לאכול עם הילדים וזו חוויה שלא משנה כמה אנסה לתאר לכם,אתם לא תבינו... הם אוכלים במהירות היסטרית ובצורה זוועתית ופתאום את כבר לא ממש רעבה...גם ברב הזמן בחדר אוכל היינו צריכות לשמור שהילדים לא הורגים אחד את השני עם הסכינים והמזלגות...פשוט נורא... אחרי כמה חודשים במקום מתרגלים ומבינים שזה או לאכול ככה או לא לאכול בכלל...והייתי רעבה! תודו שאת זה עוד לא שמעתם!

צומיש

New member
...

אני אהבתי את כל האוכל בגדוד מומלץ... יש הרבה הבדלים מהבסיס פתוח שהאוכל היה איכססססה
אבל בביסל"ח היה טעים ה"מקדונלד" יענתו צ'יפס ונקניות

אין! אין על האוכל של אמא!../images/Emo41.gif

אצלנו בחטיבת עציון האוכל היה דוחה ברמה ממש גבוהה.. מה שהכ שנאתי היה הרטבים שבצבא. למה כל ספגטי חייב לשחות ברוטב צהוב ושמנוני? לפעמים הטבחים שלנו היו באים ביציאה טובה, זה היה קורה בעיקר בשבתות מח"ט ואז היינו כולנו נהנים. יצא שכל השירות הצבאי שלי העברתי בחמ"ל עם קולה ובמבה מהשקם...... אחח כמה טוב לחזור לאוכל של אמא

למעלה