תגידו...... משהו מפה צם..........
N N i c k i T New member 3/10/03 #4 אני צמה...../images/Emo5.gif חחח ככה הפרצוף שלי נראה ביום כיפור...סתם...
M mya 6 New member 3/10/03 #7 גוים עוכרי ישראל! אני צמה... לא שאני ממש שומרת על כול תרי"ג מצוות.. אבל פעם בשנה...אני מרשה לעצמי להיות מתחסדת.
גוים עוכרי ישראל! אני צמה... לא שאני ממש שומרת על כול תרי"ג מצוות.. אבל פעם בשנה...אני מרשה לעצמי להיות מתחסדת.
A American Girl New member 3/10/03 #11 זה אתגר נחמד... נראה אם אני יעמוד בזה.... ממש בא לי לנסות. אני מרגישה צורך גם לעשות את זה.... אחרי הכל אני לא דתייה או משהו אז בפעם בכמה זמן לא יזיק להיתחסד.
זה אתגר נחמד... נראה אם אני יעמוד בזה.... ממש בא לי לנסות. אני מרגישה צורך גם לעשות את זה.... אחרי הכל אני לא דתייה או משהו אז בפעם בכמה זמן לא יזיק להיתחסד.
N N i c k i T New member 4/10/03 #13 אנשים אני בהלם!!! למה לא לצום אתם יהודים לא? וזה כתוב בהלכה לא? שיהיה.... וחוץ מזה זה מנהג יהודי....
B backstreet girl New member 4/10/03 #14 אני חילונית אמיתית........... לא רק שאני לא צמה......... אני אוכלת חמץ בפסח.............
N N i c k i T New member 4/10/03 #15 גם אני חילונית אבל את יהודיה לא? אז לפחות את זה לעשות לשמור קצת על המנהגים לא יזיק לאף אחד
B backstreet girl New member 4/10/03 #16 חחחחחחחחח.......... נכון אני נוצרית כמו בקסטריט.....................
M Miss Kitty New member 4/10/03 #17 מה הקשר? אם אני לא שומרת כשרות/לא צמה/נוסעת בשבת/מערבבת בשר וחלב/... זה אומר שאני לא יהודיה? ואם אני לא מאמינה באלוהים וחושבת שרוב הסיפורים בתנ"ך זה שטויות זה אומר שאני לא יהודיה? אני יהודיה בלאום שלי.
מה הקשר? אם אני לא שומרת כשרות/לא צמה/נוסעת בשבת/מערבבת בשר וחלב/... זה אומר שאני לא יהודיה? ואם אני לא מאמינה באלוהים וחושבת שרוב הסיפורים בתנ"ך זה שטויות זה אומר שאני לא יהודיה? אני יהודיה בלאום שלי.
B backstreet girl New member 4/10/03 #19 שמת לב.......... אנחנו עוברות מפורום לפורום ומדברות על 2 נושאים שונים לחלוטין................