ירדנוש...../images/Emo24.gif
הנה אני אסביר לך איך אני עושה בתקווה שזה לא יעשה לך עם הקו למטה אוקיי
תוודאי שה-CAPS LOCK לא לחוץ, וה-NUM LOCK כן לחוץ (אם את לא מבינה את כוונתי תגידי לי).. עכשיו תתחילי לכתוב מה שאת רוצה אבל לפני מה שאת רוצה לכתוב את צריכה ללחוץ את ה"תו השקוף"...או איך שלא קוראים לזה. כמו שלפני שאת רוצה לכתוב משהו מודגש את לוחצת | הדגש| ובסיום | סדגש|...אותו דבר עם זה.... בהתחלה את לוחצת על ALT ומשאירה אותו לחוץ. תוך כדי שאת משאירה אותו לחוץ אז עוברת לצד ימין של המקלדת ולוחצת על המספרים הבאים בסדר הזה (מימין לשמאל) 0 2 5 4 עכשיו את יכולה לעזוב את ה-ALT ולכתוב מה שאת רוצה.....כשאת מסיימת לכתוב מה שבחרת שיהיה בכחול את לוחצת שוב פעם ALT- משאירה לחוץ ואת המספרים הנ"ל......... עכשיו את יורדת למטה....איפה שכתוב לך "מחרוזת מתוכן ההודעה"..או משהו בסגנון.... שם את חוזרת שוב פעם ALT ומה שאמרתי.וכותבת את מה שכתבת למעלה שבחרת שיהיה בכחול.....בדיוק אותה שורה את מעתיקה אותה.... כשאת מסיימת להעתיק את יורדת שורה (עדיין במחרוזת מתוכן ההודעה"..) ולוחצת שוב פעם את הקטע עם ה-ALT...... וזהו!!!!! אני מקווה שהבנת!!!! אם כן אני ממש שמחה! אולי זה נשמע ממש מסובך אבל זה באמת לא .....הנה אני הבנתי את זה עכשיו בעל פה..... אם לא הבנת זה רק בגלל שאני לא מסבירה טוב...
[URL='http://']בהצלחה!!!![/URL]