תגידו...

בהמון אתרים נעשה מעקב אחר הרגלי

הגלישה שלך, ורוב הפעמים לא תהיה לזה משמעות גדולה לגבייך. (זה כמו "סקר", אם תרצי) [אני לא מתייסת לאתרים, מו "במה חדשה", למשל, שמרשים לעצמם "לגנוב" את מספר ה-IP שלך. (=מספר שחושף מידע כמו מקום מגורים וכו')

loquado

New member
ככה

אם אני זוכר נכון -רק אם מתקינים את ה"כלים המתקדמים" מתוך ה tool bar יש מעקב אחר הרגלי הגלישה שלך ואם לא מתקינים אז אין שום מעקב . מה עושים עם זה ? גוגל והרבה הרבה גופים אחרים ברשת אוספים את האתרים שבהם ביקרת ולאו דווקא מתייחסים לבעל המחשב. סטטיסטיקות בהיקף נרחב הם הלחם של הפרסומאים. עד כאן מטהרן (תחת שיח קקטוס מתחת לחלון של רפסדג'אני)

nutmeg

New member
לא התחלנו את השרשור

הזה בגלל ענייני פרסום? nutmeg>> מתחילה לזמזם "יש חור בדלי..."

shellyland

New member
הזכרת לי

שעם סיום שלטונו של חומיני שאלו באחת התכניות מה יעשו עכשיו עם הג'וקים המעופפים המגעילים שקוראים להם "חומינים" והציעו לשנות את שמם ל"רפסנדג'אניות". גנגי, אפשר בבקשה שוב את הכתובת של האקדמייה?

trilliane

Well-known member
מנהל
תתקיני firewall ותשלטי בזה ביד רמה

התוכנה מבקשת אישור לשלוח מידע החוצה? יופי, לא חייבים לאשר לה. זה עובד פנטסטי.

hillelg

New member
אבל מה את אומרת על החידוש הלשוני?

יש סיכוי שהאקדמיה החילופית תאשרו סלה?

גנגי

New member
דווקא

כן. רוצה להיות חבר של קבע באקדמיה החלופית ל
העברית לשמור על המילים שלאט נעלמות מן העולם

יותר פשוט - מתקנים דפדפן נורמלי

מוזילה. המוזילה מאפשר לחסום פופ אפים, עובד לפי כל הסטנדרטים (בניגוד למיקרוסופט), לא מכריח אותכם להתקין Flash (ששימושי רק כדי לראות פרסומות) וצועק חמש פעמים בכל דף אם אתם לא מתקינים, מאפשר לפתוח דפים רבים במקביל באותו חלון של דפדפן ובעיקר לא משמש כשרת להפצת וירוסים (שוב, בניגוד למיקרוסופט). כל זה חופשי לחתולין. מומלץ!

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיות עם מוזילה הן

1. הוא יותר כבד מהאקספלורר (ולמי שעובד חלק מזמנו על מחשב ישן וגם ככה די איטי, זה פשוט זוועה) 2. חלק מהאתרים שאתם מכירים ייראו לכם שונה ופחות מוצלח (כי אולי הם נבנו בכ"ז לפי סטנדרט מעט שונה ומזה שהמוזילה מכיר. ממש לא אכפת לי אם מדובר בסטנדרט פרטי של מיקרוסופט והם הרעים וכו' בעוד מוזילה תומכים בסטנדרט האמיתי בלה בלה בלה - אני את התארים החביבים עלי רוצה לראות כמו שצריך, ועם מוזילה זה לא קורה). 3. היו לו יתרונות, אני לא מכחישה, אבל הוא בכ"ז היה פחות נוח לשימוש והצליח לעצבן אותי. אולי בעולם אידאלי זה היה הדפדפן המושלם, אבל בעולם שבו רוב האתרים בנויים בהתאמה מושלמת לאקספלורר ופחות למוזילה, שלא לדבר על העובדה שהוא מכביד יותר על המחשב, עולה לאט והגלישה בו קצת יותר איטית... אני נשארת עם האקספלורר (ואגב, אין לי כמעט פופאפים).

freedom rider

New member
לא רק לך

כל הקמפיין שלהם מגעיל. מה שמשעשע, לעומת זאת, זה איך הם מתאמצים להציג את המוצר שלהם כ"אמריקני", למרות שהוא בכלל צרפתי במקור. בארה"ב, לעומת זאת, המקור הצרפתי של היוגורט הזה משובח ומרומם. הבדלי תרבות, מן הסתם.

עניין של מיקוד תשומת הלב

הייתי כנראה עסוק במנקודות בולטות אחרות בפרסומת שלא שמתי לב למוחטה ולסמחטה

למעלה