תגידו...

nutmeg

New member
תגידו...

רק לי ממש מגעיל הסמחטא של יופלה על המסך?? הזדקנתי או שמשהו פה ממש לא עובר מסך...

Idan91

New member
מעליי - נפתח שרשור ../images/Emo32.gif

דבר אחד אני לא מבינה - במהלך כל השנים האלה, עוד לא פיתחת ראייה סלקטיבית?

Idan91

New member
אה, אם כבר ../images/Emo32.gif, ../images/Emo124.gifרחת לוקום!

אתה באמת אוהב לאכול את זה???

גנגי

New member
תסלחי לי, עידן,

הטעם שלך באוכל עובר כל גבול במזעזעותו. רחת לוקום זה אחד הדברים הכי טעימים שאני מכירה, וזה שאת לא אוהבת שום דבר טעים אבל מוכנה לאכול קוסקוס עם גבינה לא אומר עלייך מי-יודע-מה טובות...חשבת פעם לרדת לאמריקה? נראה לי שנורא תתלהבי מהאוכל כאן...

../images/Emo45.gif לוקום - טעם החיים

ומאכל גורמה מטריף. פעם, כשאירחנו אנשי צבא בכירים מטורקיה, הבאנו להם לוקום. אכן, רעיון מקורי. אתם טורקים? קחו לוקום! כדאי לכם, זה מהדיוטי פרי, חצי מחיר!!! אני הצעתי פלאפל. שמו עלי קצוץ

אטיוד5

Active member
יופלה זה ..

עם הדודות הכושיות השמנות שרוקדות בשמחה ברחוב? דווקא הצחיקה אותי הפרסומת הזאת.

יש פרסומת חדשה

משהו עם איזה ילד שמלקק את הסמארקים שלו. אולי זה המקום לפתוח בדיון על השאלה "סמארק" או "חננה"?

shellyland

New member
התכוונת: סמחטה או מוחטה

או בלשון האמהות הפולניות: מוקוס. אצל אמא שלי השורש הפולני קיבל ענפים דרום אמריקאים, ולכן זה היה "מוקיטו". וכבר סיפרתי לכם פעם שלמדתי בבית ספר כי"ח, נכון?

shellyland

New member
מה איכס?

לפחות לא היו לי שם שיעורי רכיבה ומשחקי כדור בחצר

אז לידיעתך

בבית הספר של כפר גלעדי יש גם שיעורי בישול (יש גם חוג בובות, אבל זה כבר נוגע בתחום של ז' חוכך)

loquado

New member
נאטמג -הישועה לפופ אפ

דרך גוגל מחפשים google toolbar ,מתקינים ואין יותר שום זכר לפרסומות שלא הזמנת... חינם ! -זהירות במדרגות ...

nutmeg

New member
אבל...

ה- tool bar של גוגל הוא spy-ware. לא מתקינה כאלה דברים.

nutmeg

New member
spyware

מאפשר לגוגל לעקוב (באמצעות התקנת הסרגל) אחרי הרגלי השוטטות שלך ברשת, לא קשור לפירסומות שעולות או לא עולות. ואני לא יודעת במובן ידע אלא כי אני מאמינה לאיש הסיסטם הצמוד של המשפחה שאמר מה מותר ומה אסור להוריד ולהתקין.

למעלה