תגידו....

תגידו....

מה אתם חושבים על בית הספר של המורדים? כאילו זה נשמע ממש טוב.... אתם לומדים בביהס.. אוכלים בו... יושנים בו... מתאהבים בו...אין תלבושת רוב הזמן... ומה רע? אני לא שרופה על המורדים אבל רואה תסידרה וזה נראה ממש טוב איך שהם גרים שם..... מה אתם אומרים?

i l0ve u

New member
זה מה שנקרא - פנימייה U KNOW...

גרים שמה בעיקרון וזה כולל שאוכלים שמה וישנים שמה וגם לומדים שמה... אבל במורדים זה פנימייה של עשירים אני לא מאמינה שבארץ יש כאלה פנימיות.. דווקא די נחמד לגור בפנימייה לא? אבל רק נגיד לאיזה חצי שנה כי כל החיים <יעני עד סוף התיכון> זה מוגזם לא? זה מעצבן... ויש להם תלבושת אחידה לשעות של הלימודים אחר כך הם יכולים להחליף ...וביום שישי זה חופשי..<ככה הבנתי...> והקטע של ההתאהבות זה כבר תלוי בבנאדם חחח... הייתי מתה ללמוד בפנימייה כמו של המורדים זה הכי שאאווה בארץ...

זאת פנמייה....

זה לא בית ספר רגיל....וכשהם לומדים אז גם להם יש תלבושת אחידה וזה בדיוק כמו אצלינו, בבית ספר עם תלבושת וכשאת גומרת ללמוד תלבשי מה שבא לך וגם בסופי שבוע... והתלבושת שלהם סופנית מדהימה!!11 הלוואי על הביצפר שלנו אחת כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן אני יודעת...

שיש להם תלבושת רק בזמן לימודים וזה.... אבל עדיין זה ממש מגניב... אני מדברת בתכלס כאילו....

למעלה