תגידו

Night Light

New member
תגידו

אתן (ועציון) חושבות שאפשר לעשות מפגש פורום חמותי ואני? אני ממש רוצה להכיר אתכן אישית, ואני מבינה שיש כאן חליפת תמונות מוסוות, ונראה לי שיש כאן אווירה ביתית וחברותית מספיק "להסתכן" במפגש פנים אל פנים. אז אם אתן בעד, שרשרו אזור בארץ, שנראה איפה הכי קרוב לכולן או לרוב לפחות - להגיע.

פנינה אמרה שהיא תארגן משהו

פנינה

Night Light

New member
תגדירי נעלמת

אני קוראת באופן קבוע, וגם גונבת את הבדיחות של נויה ומפיצה אותן במקומות אחרים
לכתוב אני לא כותבת הרבה, כי בפורום נשואים נשואות זכיתי באוסקר "הכותבת הכי קוטרית" וזו לא מחמאה גדולה... אבל אם את רוצה, אני אספר לך על הביקור בגן החיות בשבוע שעבר, עם חמותי וההורים שלה...

תגדירי???? יבוגדת ! הנה הגדרתי

רועה בשדות זרים ושואלת ???
יאללה , מהר לסיפור על ה ZOOOOOOOOOOOOOOOO נשמע מעניין ופיקנטי לאללה (זה היה ביקור משפחתי? חמותך הלכה לבקר ב גן את משפחתה??????
)

רציתי

ואפילו חשבתי על מתכונת פיקניק בפארק הלאומי כמו שהיה בפורום להיות הורים אם את זוכרת אם מתאים לכם תתחילו לזרוק תאריכים ואני אגב מת"א

לדעתי...

תחליטי על תאריך מסויים ומיקום, מי שיכול יגיע ומי שלא לא. אם תתחילי לשאול בקשר לתאריכים ומיקום - לא נגיע לעולם להחלטה. אם זה פיקניק בפארק, זה אומר מפגש עם ילדים???

mariana

New member
אני רוצה גם

אני מרלה אין לי בעיה להגיע לתל אביב או כל מקום במרכז. ונראה לי אני הכי קטנה שם.

Night Light

New member
ואני

מאזור פתח תקווה מה דעתכן על איזה ערב בקפולסקי בקניון אבנת? חם מדי לצאת לפארק, ויהיה נחמד להכיר בלי הילדים ברקע. ערב כלות ללא חמות - (ועציון
)

עציון

New member
מפגש ללא חמות? אני לא בא.....

טוב מאחר ומימלא פגשתי את מרבית הבנות בפורום ואף יותר, אין לי ענין בפגישה זאת לאור העובדה שמפגש ללא חמות כמו מרק ללא תוספת. כמו אוכל ללא מלח, כמו כמו גלויה ללא נוף, כמו כלה ללא חמות. אי לכך, נא לא לקחת אותי בחשבון במפגש. מצד שני אם זה יהיה באל גאוצו , למשל, אין מניעה מצידי להגיע וכל הנ"ל בטל ומבוטל....

../images/Emo124.gifפנינה

יש היענות יפה למפגש, אז תתחילי, בבקשה, להזיז את העניינים....

למעלה