תגידו...

BiAAcH

New member
תגידו...

מישהו שמע על מחנה אומנות שיש מיום ראשון ליד ירושליים?? בכל מקרה, זה מעין מחנה שיש בו כל מיני סוגי אומנויות, ואחת מהן היא קפוארה, מצטער שלא הודהתי מספיק זמן לפני שתוכלו להירשם, אבל ההרשמה נגמרה לפני איזה חודש... בקיצור אני יוצא גם לשם, מה שאומר שאני לא אהיה פה עוד חמישה ימים, אבל חפיף, הפורום הזה תוסס בטירווף!! וזה ממש ממש מעולה...

Escova

New member
כן... מחנה מדערום זה נקרא...

(הייתי שם בכיתה ז', שמה הכרתי לראשונה את הקפוארה...) זה מחנה לילדים שהבי"ס שלהם ממליצים עליהם כתלמידים טובים, אז שולחים אותם לפנימיה הזאת ??? מזה הפנימיה הזאת ??? מוסד סגור לחנג'ים מגעילים (מי שלא כזה, יהפכו אותו לכזה שמה בקלות...) הילדים ששמה חיים בהסגר, אין ביקורים, נאסר עליהם קולנוע, קניון, או לצאת בכלל לאינשהו... הם יושבים שמה בהסגר של המקום ולומדים חמש יחידות פיזיקה כימיה ואומנות (ציור, נגינה... כול מיני בולשיט...) מי שהולך לשמה (כיתות ח' וז'...) יעבור שטיפת מוח רצינית...

BiAAcH

New member
לא נראה לי שזה זה...

המחנה שאני הולך אליו, זה מחנה אומנות, נראה לי של 25 ילדים מכל הארץ, ויש שם קפוארה, מחול ומוזיקה, אין לי מושג איך זה מסודר... זה בעיקרון מחנה מהתנועה, וזה לבוגרי י' י"א, ונראה לי שלא לומדים שם כלום עיוני

TIS

New member
וזה יוצא בדיוק על המד"מים

אני אני לא יכול לבוא.

למעלה