תגידו

תגידו

למישהו יש טאבים או תווים לגיטרה של השיר פתיחה של הסדרה?? זה יוכל מאוד לעזור לי

Miss CB

New member
גם אני חיפשתי טלי ../images/Emo105.gif

אני חושבת שזה יעזור אם מישו יודע את הלהקה ושם השיר פתיחה, לפי זה אני אחפש בכל מיני אתרים ואם אני אמצא אני אביא לפה...

כתוב בראש 1

אני אעתיק לך ללהקה קוראים צ'יפ טריק ויש לינק מאיפה אפשר להוריד את השיר אבל זה לא עוזר

Miss CB

New member
צ'יפ טריק... מקורי ../images/Emo105.gif

בטח CHEAP TRICK מאייתים את זה נכון? טוב אני תכף אחפש

Miss CB

New member
איזה סטייל...! ../images/Emo105.gif

יש לי חדשות טובות, וחדשות רעות, וגם הצעה שלא תוכלו לסרב לה... *שיעול**מתחילה לדבר איטלקית**מה אני מדברת אפילו לא ראיתי הסנדק עדיין!* קיצר: קבלו קישור! http://www.olga.net/dynamic/browse.php?printer=0&local=main/c/cheap_trick/70s_show_theme.tab ושמה יש טאבים וגם אקורדים. אגב מסתבר שללהקה יש יותר משיר אחד! מפתיע לא? חחח... חוץ מדיי טריפר שהוא לא שלהם! אהמ! קיצר: יש שם הכל. החדשות הרעות זה שזה אקורדים די מעצבנים סטיל D9 ו C9, אבל לא נורא כי אם תרדו למטה תראו שיש שם הסבר איך לעשות כל אקורד. אז זהו. "תהנו!"

Better Man

New member
יש שתי גרסאות לשיר

המקורית(והיותר יפה) היא של " BIG STAR" האגדית!! השיר פתיחה של הסדרה הוא קאבר שמבצעת להקת Cheap Trick's . לשיר קוראים In The Street

Better Man

New member
ולמי שרוצה

הנה המילים (בלי האקורדים) Hangin' out...down the street. The same old thing...we did last week. Not a thing to do but talk to you. Not a thing to do out in the street....oh yeah. Mom and dad live upstairs. The music's loud so we don't care. Nixon's gone but rock lives on.... Oooh yeah..... We're still rockin' in Wisconsin. We're allright! We're allright! Yeah! I steal a car and drive on down... Pick you up and we'll drive around. Not a thing to do but talk to you.. not a thing to do.....oooh yeah. We're still rockin' in Wisconsin.... We're all allright! We're all allright! HELLO WISCONSIN!

למעלה