תגידו...

u z a

New member
תגידו...

אני רואה שבשעות הצהריים הפורום פעיל למדי, מה ש(כנראה) אומר שבנות גולשות מהעבודה. כמו כן התרשמתי שרובכן לא משתפות אנשים נוספים בנסיונות - לא מפריע לכן לגלוש מהעבודה? אני בכלל לא נכנסת לפורום, כדי שלא יהיה מצב שמישהו יראה בטעות, או שמישהו יכנס במקרה להיסטורי שלי (פרנואידית?). לכן אני מתאפקת עד שאני מגיעה הביתה...

m i c h a l y

New member
צודקת!

אני נמצאת באותו מצב בדיוק, אז גולשת רק בבית, או במעבדת מחשבים גדולה - שם אין ממש משמעות להיסטוריה (אלא אם כן מישהו ממש ממש בולש אחרייך...) אני יושעת שיש דרך לטשטש עקבות אך לא יודעת מהי.... מיכל

u z a

New member
את נכנסת להיסטורי

עומדת על האתר ה"מסגיר"
עכבר ימני
delete. זהו - אין יותר זכר לביקורך באתר הנ"ל (לפחות לפי הידוע לי).

פּוֹנְג

New member
כמה דרכי טישטוש

1. בכל פעם שאת עוזבת את המחשב (אפילו אם זה כמה רגעים) לסגור את האקספלורר בעיקר את זה עם הפורום 2. בכל פעם שאת עוזבת את המחשב להרבה זמן יחסית - לעשות יציאה מהמערכת וכך זה לא שומר את שם המשתמש שלך. וזה יצריך אותך להכנס מחדש עם השם והססימא בפעם הבאה. 3. למחוק את ההסטוריה: תפריט כלים, אפרויות אינטרנט, מחק הסטוריה שזה נמצא בלשונית "כללי" לקראת סוף החלון. מבטיחה שלוח צילום מסך אחר כך 4. לבדוק אם המחשב בו אתן משתמשות שומר סיסמא (גם עם זה אני אחזור אליכן אחר כך) 5. מחיקת עוגיות (אחר כך
)

u z a

New member
../images/Emo18.gif מחיקת היסטוריה

תגרום לכך שכל הכתובות שנמצאות אצלכן מתחת לשורת הכתובת תעלמנה! מה שאומר שאם יש לכן אתרים קבועים, תצטרכו להקלידן מחדש כל פעם!

פּוֹנְג

New member
ומחיקת סיסמאות ואי שמירתן במחשב

באותו המקום כמו הנ"ל רק לשונית שנקראת Content כפתור AutoComplete ושם לבחור מה שרוצים שלא ישמר.

פּוֹנְג

New member
מפחדת מאד ונזהרת מאד

ואילו הייתן יודעות באיזה עוד פורומים אני גולשת, אז בכללללל
בכל מקרה אני משתמשת בחלק מהשיטות שציינתי בתגובה למיכלי.

גורבי

New member
גם אני בזהירות

כמעט בכל פעם שאני עוזבת את המחשב, אני סוגרת את האקספלורר (או לפחות את הפורום), ובד"כ גם עושה יציאה מהמערכת קודם. בהסטוריה אני לא נוגעת - אין לי מחשב קבוע, ואני לא רוצה לעשות נזקים.

28קטנה

New member
הי אוזה!

אין לי מחשב בעבודה ברוך השם... בבית אני גונבת כמה דקות מוקדם בבוקר ומאוחר בערב.

למעלה