תגידו....

BlueSea

New member
יש לנו בדיוק כזה...

רק התחלנו להשתמש בו, אבל הוא נראה מאוד נוח. יש לו כמה גבהים, ניתן לקשור טוב את הילד.. אני יכולה להגיד שדניאל מאוד מרוצה ממנו..

הוא מעולה. גם לליאל יש אותו !

קניתי לו אותו ב"מבצע" שהיה ב"הום סנטר" ב-150 ש"ח (לפני חצי שנה). הוא ממש טוב. המגש נשלף. לילד יש מרחב והוא ממש נוח. יש לו אפשרות שינוי גובה לא כבד. כזה בדיוק יש לליאל + הריפוד שבתמונה.
מומלץ !.

T noki

New member
שאלה בקשר לכסא אוכל

ממתי אפשר לשים אותו בכסא אוכל? הוא עדיין לא יושב לבד ללא תמיכה אבל עם תמיכה הוא יושב טוב.

niniv

New member
הי!

גם אליאורי עדיין יושב רק עם תמיכה, ואני למרות זה מושיבה אותו בכסא אוכל. הדעות בעניין מאוד חלוקות... אני אישית רוצה שהוא ילמד לאכול כמו שצריך.... ומה?! בכסא תינוק של הרכב הוא לא יושב? דיברתי עם פיזיוטרפיסטית שאמרה שאם תומכים בו כמו שצריך, אין בעיה להושיב אבל לזמן קצר.... שוב, הדעות חלוקות מאוד....

שושי @:-)

New member
רצוי שהישיבה תהיה עם תמיכה

ולא יותר מ-10 דקות באופן רצוף. את אורית אני מאכילה בנתיים בנדנדה ששם יש לי אופציה להזיז את משענת הגב לזוית הרצויה עד שהיא תדע לשבת.

אני חושבת שיש עליו מבצע

עכשיו בטויס-אר-אס, המחיר 199 ש"ח ומקבלים מתנה כסא נוסף שמתלבש ישירות על כסא רגיל, כדאי לבדוק.בכל מקרה הוא מתאים רק לילדים שיושבים לבד. אם לא - צריך כסא שיש לו מספר שיפועים למשענת.

mikihc

New member
יש לי בעיה איתו...

אין לו מצבי התכווננות לגב, כך שילד שעדיין לא יושב עצמאית לא יכול לשבת בכסא כזה. יש מספר כסאות אוכל שמתכווננים בגב כמו סלקל - והם מתאימים גם לילדים שאינם יודעים לשבת. ביי, מיקי

גם לנו יש כזה כסא

וממש בימים האחרונים התחלנו לעשות בו שימוש, למרות שמעיין עדיין לא יושבת לגמרי לבד, אבל היא מאד מבסוטה לשבת בו ולדפוק עם כפית על המגש.

למעלה