תגידו.....

yanivtr

New member
תגידו.....

אני הדפוק היחיד שהולך ביום שלישי עד לשנקין רק בשביל לקנות את הדיסק של מדונה?????? (כמובן שאם אני כבר שם, אני אקנה שם עוד כמה דברים)

i love gina

New member
מתן, מהיכן נובעת שנאתך למלכת הפופ?!

ויניב, אני קודם רוצה לשמוע ממישהו שכבר קנה שם כמה זה עלה. אם זה יהיה במחיר סביר, אז כן , אני עוד יסע השבוע, אבל לא ביום שלישי. אני רק מקווה שכשאני יגיע אז ישארו עותקים, ושלא ייצא שכל המעריצים חיסלו את כל העותקים...

yanivtr

New member
כבר התחילו למכור את הדיסק

למרות שרשמית הוא לא יצא... כמה מהפורום של מדונה קנו אותו כבר... זה עולה 99 ש"ח.... אני קונה בכל מקרה, הריי דיסק חדש עולה גם בסביבות 90 שקל, אז אני בשמחה יוסיף עוד עשר שקל בשביל הדיסק של מדונה... אני יודע שאפשר להזמין, אבל בשבילי זה סתם סיפור, ואני לא מתכוון להשתגע בשביל עשרים שקל...

14מתן

New member
אמממ אני לא שונא אותה...

יש לה שירים ממש יפים אבל האחרונים די גרועים..

yanivtr

New member
בכלל לא....

שמעתי את הדיסק החדש ולדעתי הוא מאוד יפה...

i love gina

New member
ובכן...

להזמין מאמזון, יצא משהו כמו 70 שקלים.. ובשבילי זה אומר הפרש 30 שקל, ובשביל אחד שקונה דיסק לשבוע, זה די משמעותי! בכל מקרה, לא נראה לי שאני יזמין, כי כבר הזמנתי 2 דיסקים משם לפני שבוע, ואין לי כוח שוב לחכות, ושוב להזמין, אז אני כבר יסע יום שלישי עם אחותי לשנקין, ויקנה. ומתן, אני מסכים שהשירים החדשים הם באמת 'חדשים', כאילו, זה לא משהו ששומעים כל יום, אבל אני דווקא אוהב את היצירתיות, ודווקא הטעם המחודש שלה, שמשתנה כל אלבום, מדבר אליי... אני דווקא אוהב את שני השירים האחרונים.... ויניב, אם אתה אומר שהדיסק יפה, אני מאמין!

go avril

New member
תפנימו את המשפט הזה:...

על טעם ועל ריח אין להתווכח אזזזז דיייי כל אחד אוהב זמר/ת אחר/ת אזזזזזזזז דיי!

i love gina

New member
מה נכנס ילדה?!

כולה מחליפים דיעות על זמרת, את אומרת את זה כאילו מישהו פה רב אם היא טובה או לא...

למעלה