תגידו...

תגידו...

אתם מסכימים עם כל השירים של עברי? מישהו נעשה הומו בעקבותיו??? האם?????

ZVI Z

New member
אסור להסכים איתו רק בגלל שהוא עברי

אבל כל דבר שהוא אומר הוא בעצם מכניס את זה למודעות גבוהה אצל מי שאוהב אותו.ואני מסכים איתו במלא דברים אבל אני לא יהיה הומו רק בגללו. למרות שאני משער שזה יכול לעזור למי שבתהליכי יציאה מהארון... לי הוא עזר בדברים אחרים

מרילנצח

New member
בתור בחורה

הוא לא עזר לי להיות לסבית כי אני לא!!!! אבל הוא עזר לי בהמון דברים אחרים... זה לא מצחיק אבל אני חושבת על המון דברים בחיים שלי שאיכשהו קשורים לשירים שלו..

שנוני

New member
זה באמת נכון..

אדם שמתלבט זה באמת יכול להשפיע עליו אבל בן אדם ששלם בעניין יכול למצוא בשירים שלו הרבה ביקורת שגורמת לך להעביר ביקורת על עצמך לפחות אצלי...

ofir78

New member
ככה

אני לא חושב שיש משהו להסכים עליו או לא. כי הוא פשוט אומר מה שהוא מרגיש. זאת יותר שאלה של הזדהות עם התחושות שלו. אני אישית סטרייט, ולמען האמת השירים שלו לא שינו כלום באופי שלי כי אני תמיד הייתי כזה בנאדם פתוח שמקבל את כולם. יצא לי להכיר מישהי שנעשתה דו-מינית מהשירים שלו, ממה שאני הבנתי היא סתם ילדה מבולבלת. אני חושב שבעיקרון אנשים יכולים להכיר צדדים חדשים בעצמם דרך השירים שלו, כמו הצד ההומוסקסואלי. אני לא חושב שהכרתי משהו גרנדיוזי בעצמי דרך השירים שלו, כי אני בנאדם שמאוד מחובר למה שהוא מרגיש, רוצה וצריך. אולי הוא עזר לי להתבטא בדרכים אחרות. בעיקרון אני פשוט נהנה לשמוע את השירים שלו, וחושב שהם מקסימים.

ZVI Z

New member
אני מאוד מבולבל אז הוא עזר לי להיות

יותר מבולבל....

אממ....

לא לסבית או משהו אז לא שינה אצלי שומדבר מבחינת נטיות.. אבל שינה לי את הגישה...אני חושבת שבכלל הוא שינה להרבה אנשים את הגישה להומואים\לסביות\דו מיניים כי בתור אדם מפורסם ומוערך בארץ זה מעודד הרבה אנשים שנמצאים "במצב" שלו זה מהווה יענו תמיכה שכזאתי..כי הרבה אנשים כמוהו בעצם מרגישים לא נורמליים או משהו..והשירים שלו גורמים להם אולי להיפתח... והאמתי התחלתי לאהוב את עברי בלי להיות מודעת שהוא הומו וגם לא ממש ניסיתי להבין את השירים רק לאחרונה אז לא יודעת... אבל בעיקרון הביטוי רגשות שלו בשירים זה "קונה" הרבה מאוד אנשים...

אני אגיד משהו..

אני כבר שומעת את עברי יחסית הרבה זמן ולפני זה לא ככ הייתי בטוחה במה שאני, לא שיש לי ככ הרבה ניסיון בחיים אבל בכל מקרה, לא הייתי בטוחה במי ובמה שאני והיו כמה דברים שגרמו לי להבין סופסוף מה אני, ואחד מהם זה עברי..

לדעתי

אם לבן אדם יש נטיות מיניות אז הוא מודע להם ולא צריך שירים או בני אדם כדי שיעזרו לו לקבוע אם הוא הומו .... ולי אישית השירים של עברי לי עוזרים הרבה חוץ מזה שהם מוסיפים לי הרבה שמחת חיים ומוסיף לי טעם לחיות (לא שחשבתי פעם להתאבד כן...) (טוב נו חשבתי אבל זה היה לפני שהכרתי את עברי והייתי ממש קטנה) אבל בלי קשר כיף לי לחשוב על השירים שלו....

למעלה