תגידו,

תגידו,

מעניין לבדוק את תהליך ההתמכרות של אנשים לפורום, האם אתם מגדירים את עצמכם כמכורים, כמה פעמים ביום אתם נכנסים אליו,וכשאתם נכנסים כמה פעמים בשעה אתם בודקים את תיבת המסרים שלכם.
, ובשעה טובה כשאתם רואים שיש לכם מסרים, האם אתם פותחים אותם מייד או מסוגלים להמתין קצת. נשמע כמו השאלות של ההוא האם שווה להיות חילוני?,נו לא נורא, והשאלה המסכמת, באיזו מידת עצבנות אתם אוחזים כשיש תקלה בתפוז, ומערכת הפורומים קרסה? <אנכי אשם, תוהה על הרגלי התמכרות, בשביל להתחיל גם
>

סיטרא

New member
../images/Emo12.gif אני מכור, מודה באשמה !

רק שאין לי מושג קלוש למה, הרי מבחינה הגיונית הייתי אמור לשנוא את חיי הקודמים, אותם זרקתי מאחורי גבי בשאט נפש, לא רציתי כל שיג ושיח הקשור באופן עקיף לדת, עד שהצצתי בפורום ונפגעתי, אני מוצא את עצמי דש שוב ושוב באותה מדמנה חרדית ממנה ניצלתי כשעורי עדיין לגופי, אםמישהו יואיל בטובו הרחב להסביר לי את פשרה של התמכרות זו, אודה לו על כך ! אנוכי סיטרא ולא יהיה אחרא על פני.

סנטימנט

New member
מה אתה עושה בבית כל היום?

אתה לא בגי-בעט-בי? מה אתה עושה בבית כל היום?

הייייייייייי, מה קורה?

תצמע אחי, פורום זה דבר ממכר. תראה אותי, אחרי יום סחוט, לא יכול לישון בלי לבדוק מה חדש מה קורה. מסרים? מי בודק? זה מופיע על הצג כששולחים הודעה וזה מתרענן. (טוב אתה בקושי כותב)

Le Fay

New member
המדריך השלם: לא מניסיון אישי, חלילה

(יכולה להפסיק מתי שיתחשק לי!!! טוב, נו. אולי). אתה יודע שמצבך נעשה מסוכן כש... - בין הרתחת מים למזיגת הקפה אתה חוזר לקרוא את המשך הסיפור של שבתאי. - מהלחצן השמאלי בעכבר שלך ירד הצבע בשבועיים. - אתה מנסה להתאפק דקה שלמה לפני שאתה בודק שוב את תיבת המסרים. - הלילות שלך ממשיכים להתקצר - בין יוני לינואר. - חיסלת בהסח הדעת שלוש חפיסות שוקולד במקום צהריים, כי ממש לא יכולת לגשת למטבח. - הבוס שואל אותך בדרך לשירותים: תגיד - מתי לקחת את החופשה האחרונה אצלנו? - התרגלת להתגלח בלי מראה. ובלי מים. ואז התרגלת בלי. - החברה שלך קונה לשניכם כרטיסים למשחק השבת לבלומפילד. - אתה חותם על צ'ק, ומגלה שרשמת שם את הניק שלך. - מערכת היחסים שפיתחת עם השרתים של תפוז, היא הקשר המשמעותי ביותר בחייך. נ.ב. יש, דרך אגב, אתרי רשת המציעים עזרה נפשית אונליין 24 שעות ביממה. המפעילים שלהם טוענים שהם נקיים.

avidadon

New member
../images/Emo6.gif

גדול! תוציאי קונטרס!
חלק ניכר מהתופעות כאן די מאפיינות אותי (הצבע בעכבר למשל)...

Le Fay

New member
חן-חן. אתה צוחק? לא ידעתי שהצבע שלו

באמת יכול לרדת

rigoletto111

New member
התמכרתי בעבודה ובכלל אין לי אינטרנט

בבית, אז מצבי בטח לא נורא...

למעלה