תגידו...

רותם ג

New member
תגידו...

למה לאנשים כ``כ חשוב חהיות יפים, או שיהיה להם משהו יפה??? משהי או משהו שרוצים משהו יפה אך ורק ובשום פנים ואופן לא ילכו על משהו בינוני, לא מעריכים את עצמם,כי הם חושבי שהם מוצלחים רק אם יש להם משהו מוצלח ויפה, זו דעתי!!

Hell is beige

New member
זה תלוי..

אמנם ברוב המקרים זה לא ככה... אבל יש הרבה מקרים שבהם זה טוב לשאוף לשלמות... את האמת זה טוב בכל מקום, השאלה היא עד כמה... החמשוש מראה את הצד השחור של הירח

האם זו הייתה רמיזה?

לאנשים יש נטייה לחשוב שאני נרקיסיסטית-מגלומאנית-מוטרפת-שחושבת-שהיא-מושלמת. ובכן טעות רבותי וגבירותי! אני יודעת שאני לא מושלמת, אין לי גם שאיפה להיות מושלמת, אבל תמיד כיף להתלוצץ על כמה כוסית אני, וכמה מושלמת אני, ומה העולם היה עושה בלעדיי. ואם זו לא היה רמיזה, שכח מזה. :) think floyd מיכל

Hell is beige

New member
אני משנה את זה ליפה...

מה יש, פעמיים זה לא מספיק? חוצמזה אל תשכחי מה שאמרתי לך באייסיקיו (;

Hell is beige

New member
מסרים נסתרים

את האמת הם כל כך נסתרים שאפילו אני לא שמתי לב אליהם, או בקיצור... לא.. לא רמזתי.. באמת צירוף מקרים - פינק פלויד - dark side of the moon... חחח... אולי התת מודע שלי, ואולי לא! החמשוש אקליפסד ביי דה מון

black soul

New member
אינסטינגט ( או איך שכותבים את זה)

אני חושבת שזה יותר קשור בטבע... השאיפה של רובנו להראות יפים ולהגיע לשלמות השאלה למה זאת? ובכן, אני חושבת שהטבע עשה את זה לנו, ולא רק לנו אלא גם לשאר בעלי החיים שמתייפים כדי למצוא חן בעיני בת/בן זוג... כשגיליתי את זה מאוד התעצבנתי, חשבתי, ``למה שהטבע ישלוט בי?``, ועד היום אני משתדלת לא להראות מאוד טוב... היום אני מסתכלת במראה - אני רואה את האדם שאני מעריכה והולכת עם זה עד הסוף... השאלה עד מתיי? והאם אני אשרוד בעולם שבו אנשים (לא כולם) מנסים להגיע לשלמות היופי?? black soul

Hell is beige

New member
אינסטינקט, כותבים אינסטינקט

תשמעי, דבר ראשון הוא שהאנשים שבאמת איכפת לי מהם לא ממש שמים על מראה... לא לדבר על זה שזה גם עניין של אופי (אחרת איך תסבירי שלמג`אעייף כמוני היו כבר 3 חברות בשנתיים האחרונות?). אם בן אדם מקרין אישיות חיובית אז מי שמסביבו מתי שהוא לא ישים לב יותר למראה שלו... אם הוא כן אז הוא שטוח מידי בשביל לשים עליו זו-B, לדעתי. החמשוש חמשוש

למעלה