תגידו.....

תגידו.....

יש חדש בקשר להישרדות 5? אני יודעת שבשורה הלבנה כתוב אבל אולי מישהו שמע משהו..

Boran

New member
קצת לפני שיגיע הבחור הזה,

על הסוס הלבן, נו, איך קוראים אותו... אה כן! משיח!

אוֹסי א

New member
בחייך, ירון.. תתבייש..

לא סוס, חמור! והאמת שלדעתי העונה ה-5 תגיע אפילו הרבה לפניו, המון לפניו.. רק עוד שנתיים- שלוש..
(אבל לא באמת! בואו נקווה שהיא תגיע כמה שיותר מהר ונהיה נורא אופטימיים, טוב? יאללה.
)

אושרה1

New member
אוקי אז לדעתי בקצב הזה

בס"ד המשיח יקדים את הישרדות 5 בכמה אלפי שנים טובות. ועוד משהו: לדעתכם הישרדות כבר לא איבדה את הטעם הטוב שלה אחרי הישרדו 1?( שלא תבינו לא נכון אני מתה על הישרדות ומחכה שהיא תגיע) אבל אחרי הישרדות 1 כולם כבר ישר כרתו בריתות והכל עשו רק בשביל פוזה על המצלמה, לא? אושרה

אוֹסי א

New member
ממ.. בהתחשב בעובדה שלדעתי

העונה ה-2 הייתה יותר טובה מהראשונה, אני לא חושבת שהתכנית איבדה טעם. היא משתנה ומתפתחת. כמובן שיש דברים שחוזרים על עצמם, אין מה עלשות, ככה זה..

eladfr

New member
גם אני חושב ככה

עונה 1 היתה טובה וזה היה מעניין לראות את האסטרטגיות בהתחלה כאף אחד לא ידע מה יקרה במשחק אבל דווקא שם הם העיפו אחד אחרי השני מפאגונג. גם אני חושב שהעונה השניה היתה טובה יותר ומעניינת (גם כי שודר צמוד לארה"ב) דווקא בגלל שכולם ידעו מה צריך לעשות ואז זה היה ממש מעניין לדעת מה יקרה. חןץ מזה בכל עונה יש הפתעות (כמו הסוויץ´ בעונה 3 ו 4) ורוב המשחק תלוי באנשים. לדעתי עונה 3 היתה לא כ"כ מעניינת כי האנשים היו משעממים

אושרה1

New member
כן נכון העונה השלישית הייתה משעממת!

בס"ד העונה השנייה אהבתי אבל טינה??? שהיא זכתה זה בהחלט הפתיעה אותי עונה ראשונה ידעתי שריצ´ יזכה למרות שלא סבלתי אותו. עונה רביעית די אהבתי היו שם הרבה בלגנים. ועכשיו אני מחכה לעונה ה-5 ומחכה ומחכה מחכה מחכה מחכה ואני עוד ימשיך לחכותתתתת הרבהההההההה אושרה

Gal6

New member
לפי דעתי..

עונה ראשונה הייתה הכי טובה.. אולי זה בגלל שזה היה פעם ראשונה והכל אז..יו נואו.. עונה שניה גם הייתה מעולה וגם שלישית ועונה רביעית הייתה מחורבנת. חבורה של אנשים לא סימפטים ולא מעניינים.

למעלה