תגידו

uzi2

Active member
קשה לומר מה הכי טוב

לכל אחת מהן יש יתרונות ויש חסרונות וכל אחת מהן עושה את העבודה הבסיסית אם היא מוגדרת נכון. בכולן יש חשיבות גדולה להגדרה שלהן. הנטיה שלי ללא מקצועיים להמליץ על Sygate החינמית (לשימוש ביתי), או על Kerio. החסרון של Kerio הוא שהיא פחות אינטואיטיבית (למרות שהיא מאוד פשוטה ונוחה לשימוש) וזה אומר שצריך גם קצת לקרוא (באנגלית) לפני שמשתמשים בה. היתרון: יש לי אותה ולכן קל לי לעזור לאנשים אם הם מסתבכים איתה. בתוכנות שאין לי קשה לי לעזור הנחיות מפורטות. Kerio מאוד ממקדת את המשתמש בדברים שבאמת חשובים לאבטחת המחשב. Sygate סבירה בזה. Norton ו- ZoneAlarm מתמקדות די הרבה במה שנותן את הרושם שהפיירוול הרבה יותר נחוץ ממה שהוא באמת (מה שעושה רושם על אנשים). לגבי נורטון - יש לה כמה שכלולים שהם מעבר למה שפיירוול רגיל נותן, אבל היא כבדה על משאבי המחשב וההודעות שלה מנוסחות בצורה שמטעה ומבלבלת אנשים שאינם בקיאים. למשתמשים מתקדמים אני יכול להמליץ על Outpost.

dino_din

New member
בקשר ל OUTPOST

האם ידוע לך מה ההבדלים בין Outpost Firewall PRO ל- Outpost Firewall Free. האם שווה להשקיע במקצועי והאם יש ביניהם הבדל למשתמש הביתי ?? תודה, דינו.

uzi2

Active member
קבל תיקון

שלא יובן שלמתקדמים אני ממליץ בהכרח על Outpost יותר מאשר על Kerio או Sygate. פשוט שם הוא מצטרף למומלצים. לגירסה החינמית של Outpost יש כמה מגבלות וכמה יתרונות על פני פיירוולים אישיים חינמים אחרים. תוכל למצוא הכל באתר שלהם, וגם עמוד עם רשימה של היתרונות של הפרו על הגירסה החינמית. פשוט תשוטט שם, אני זוכר שהיה משהו כזה, אבל מתעצל לחפש בשבילך.

למעלה