תגידו.... למה השירשור של המשחק לא קופץ?????
א אוֹסי א New member 14/1/03 #2 שרשור מפסיק לקפוץ אחרי 72 שעות (ממועד כתיבת ההודעה הראשונה בו) את מוזמנת להמשיך את המשחק בשרשור חדש..
שרשור מפסיק לקפוץ אחרי 72 שעות (ממועד כתיבת ההודעה הראשונה בו) את מוזמנת להמשיך את המשחק בשרשור חדש..
ק קרם שניט New member 15/1/03 #3 שאלה חדשה.... בעונה רביעית.... המתחרים היו צריכים לאכול אוכל מגעיל... מה זה היה? ואיך קראו לו? שימו ישנן 2 סעיפים...
שאלה חדשה.... בעונה רביעית.... המתחרים היו צריכים לאכול אוכל מגעיל... מה זה היה? ואיך קראו לו? שימו ישנן 2 סעיפים...
ק קרם שניט New member 15/1/03 #5 יפה מאוד!!!!! כל הכבוד..... יש לי רק שאלה... עכשיו שאתה שואל, מותר לי לענות?
B Boran New member 16/1/03 #8 שאלה: מי חשב/ה שיש "אריות, נמרים ודובים" במקום שבו נערכה העונה בה השתתף/ה?
A amitooshacham New member 16/1/03 #15 אני אקבל את התשובה... התשובה המלאה היא "רוח מערבית". Survivorfan3 תשאל שאלה..
1 14מתן New member 17/1/03 #21 ../images/Emo26.gif שאלה חדש ! ../images/Emo36.gif מי 2 השורדות הכי מבוגרות שהיו אי פעם בהישרדות (עונות 1-4...)
../images/Emo26.gif שאלה חדש ! ../images/Emo36.gif מי 2 השורדות הכי מבוגרות שהיו אי פעם בהישרדות (עונות 1-4...)