תגידו

Hwoarang

New member
תגידו

דבר ראשון אני חדש בפורום אז שלום לכולם! מה ההבדל בין וג´יטו לגוגיטה? הבנתי ששניהם פיוז´ן אבל מי משתתף בהם? אהה וסחטיין על הסיפורים שלכם במאמרים...ממש מושקע:)

שניהם זה גוקו ווגיטה

אבל גוגיטה זה כשהם משתמשים ב-fusion dance שזה כמו ריקוד קטן ומוזר ווגיטו זה כשהם משתמשים ב-pottara earings שני עגילילם לכל אחד צריך להיות אחד, לאחד על אוזן שמאל ולשני על אוזן ימין כשהם שמים את העגילים, אתה כבר יכול לנחש מה קורה

dragon tongue

New member
שלום גם לך!

והנה התשובות: ההבדל בין וג´יטו לגוגיטה, זה שכדי ליצור את וג´יטו גוקו ווג´יטה ענדו את עגילי הפורטרה (אני מקווה שככה קוראים לזה...) וכדי ליצור את גוגיטה הם עשו בלי עגילי הפורטרה (ריקוד פיוז´ן רגיל). וכמו שאמרתי מקודם, מי שמשתתפים בפיוז´ן הם וג´יטה וגוקו.

זה לא ברור ממש

מפני ששניהם נעשים בהדלי זמן גדולים(וגיטו בסוף DBZ וגוגיטה בסוף DBGT) ויש הבדל גדול של כוח של גוקו ווגיטה בין הזמנים אז זה לא ממש ברור אבל אני תמיד חשבתי שגוגיטה יותר חזק

Prophet

New member
שטויות בפיך !!!

ברור שווג´יטו יותר חזק !! עגילי פוטרה מחזקים את הפיוז´ן !

Hwoarang

New member
יש לי עוד שאלה...

מהי דרגת הסופר סאייאן הכי גבוהה שהגיעו אליה? ומי הגיע?

king kazabubu

New member
תראה... ../images/Emo58.gif

זה גם בעייתי. אם אתה מקבל את דרגון בול ג´י טי כהמשך של זי אז סופר סיין 4 היא הדרגה הגבוהה ביותר. האמת יש כאלה שמחשיבים את גוג´יטה בג´י טי לסופר סיין 5. אבל אם לא מחשיבים את גוג´יטה אז סופר סיין 4. גוקו ווג´יטה מגיעים לדרגה הזו כשגוקו מגיע אליה ראשון. אם אתה לא מקבל את ג´י טי כהמשך אז סופר סיין 3 זה השיא וגוקו הוא הראשון שמגיע לרמה הזו. גוטנקס גם מגיע לדרגה הזו.

king kazabubu

New member
שלום למשתמש החדש!!

ואני אנסה להסביר פה נקודה מסוימת. אי אפשר לקבוע מי יותר חזק. מסיבה אחת ברורה. הפעם היחידה שגוג´יטה מופיע בדרגון בול זי היא בסרט 12. הבעיה היא שקשה מאוד להכניס את הסרט לרצף הזמן. עקרונית אפשר לנסות להבין בעקיפין מי יותר חזק אם אתה הולך לפי הקטע שוג´יטו נלחם במאג´ין בו וגוג´יטה נלחם בג´נמבה. השאלה מי יותר חזק ג´נמבה או בו. זו כבר שאלה גדולה ואי אפשר פשוט לענות תשובה בטוחה. לי אין דיעה בטוחה על אף אחד מהם. אגב אני שמח שאהבת את המאמרים של הפורום.

אני אסביר

יש לי רשימה שהורדתי (נדמה לי מקאזה) שיש בה את כל הדמויות מדרגון בול ודרגון בול זי, וזאת רשימת כוחות, הצב של מאסטר רושי (uma-game) הוא הכי חלש וסופר סאייאן גוגיטה הכי חזק מכולם ובכלל זה גם וג´יטו וסופר סאייאן וג´יטו.

king kazabubu

New member
שטויות!

כל הרשימות האלו לא אומרות כלום. דבר ראשון אין דבר כזה כוחות אחרי פריזה. לא צריך את זה יותר וזה לא משמעותי גם. לכן עוצמות הכח לא משנות כלום! דבר שני יש בלבול עם השמות של וג´יטו וגוג´יטה.

לא../images/Emo70.gif לא רמות כוח../images/Emo70.gif

התכוונתי נגיד שגוגיטה ניצח את X ווג´יטו לא ניצח אותו, אז גוגיטה יותר חזק.

Taker Sucks

New member
אם...

אתה משווה בין גוגיטה שהיה ב סרט 12 לבין וג´יטו אז קשה לדעת. אבל אם זה גוגיטה מ GT נגד וג´יטו אז הגוגיטה הזה בהרבה יותר חזק ( ןג´יטה וגוקו היו SSJ4 שעו את ה פיוזן).

למעלה