תגידו,

Shani5

New member
תגידו,

נראה לכם שיבטלו את ההופעה בצוללת? (גשמים, שלגים, בלאגנים...) אני מקוווווה שלא!

אולי כן ואולי לא!

יתכן שכן וגם יכול להיות שלא! זה תלוי! אולי כדאי לבדוק אם הוא יבטל את ההופעה בצוללת או לא! כי אם תבואו ואין הופעה זה לא טוב! זה אולי תהיה הופעה ואולי לא! זה יכול להיות או ככה או ככה! משעמם לי ואין לי כוח

פתחו את הרגליים!

אני מכיר פסיכיאטר מעולה! אבל הוא שולח ידיים לביצים... אז לא יודע אם זה טוב או לא...

חזרתי מההופעה../images/Emo70.gif היה גדול../images/Emo70.gif

מודה, זו פעם ראשונה שלי... ולא שחזרתי עכשיו, גם ישנתי קצת...
בקיצור, היה גדול. פעם ראשונה ב"צוללת" ונראה לי שאחזור לשם מתישהו. אחל´ה מקום (חוץ מהקור. ירושלמים - איך אתם עושים את זה
). אין ספק שעברי השאיר בי טעם של עוד - ואני בטוח שגם אליו אני אחזור עוד
ארנון

תשמע....

תראה... תראה... תשמע... נו איך הייתה ההופעה? הוא סיפר על כלב צהוב? הוא אמר שהוא צריך להפסיק לקלל? הוא הכניס יד למכנסיים? הוא שיגל את יניב על הבמה? הוא אנס את הגיטריסט כמו פעם? מה היה ספר חוויות ספר חוויות

וווווווואי ../images/Emo68.gif

בשתי אופעות שהייתי אז הוא אנס שם איזה אחד שיש לו שיער ארוך ואז אני חשבתי למה הוא עושה את זה! כאילו מה הקטע שלו. אז בסוף אחכ הם נגעו אחת בשני ואני לא הבנתי כי יש לו חבר וזה לא יפה מה שהוא עושה? הם תמיד עוסים את זה בשיר המהיר והקצבי והפופי הזה נו שחכתי איך קורים לו איחס מי הואב את עברי ליטר ביכלל מי זה!!!

לא אונס, לא כלב, לא קללות...

אבל כן סיפור על חלום. הוא פגש בחלום מישהי - שבעצם, הבין אח"כ שהיא "מרי" - במעלית. הוא אמר לעצמו (בחלום) שהיא נראית ממש אשה יפה, ואז היא שאלה אותו אם הוא רוצה לפגוש את ההורים שלה. ההורים שלה
ומי היתה האמא
ריקי גל
מה המסר בחלום הזה?... ארנון

שהוא חם על ריקי גל?

בעצם בינינן - בואו נודה... מי לא? כולנו הרי מוצאים את עצמינו בלילות חמים שטופים בזיעה עם היד במכנסיים מפנטזים על ריקי איתנו במיטה... או שזה רק אני?

תגידו

זה לא נמאס לשמוע בפעם המאה את הסיפור שלפני מרי לנצח??? (לא!!!- אבל מה דעתכם? להחליף סיפור או להשאיר????)

למעלה