תגידו,

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

שולי רוצה גם???? אולי אעשה הסבה מקצועית גם ככה אין לי עבודה ילא אני מתחיל לשווק טבעות ואולי גם הדגמה חחחחחחחחחח נזכרתי במשהו

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

חחחחחחחחחחחח אני נקרע פה מצחוק אז ככה לפני מספר חודשים הגעתי הביתה מהעבודה קרביייייי במקרה היו לי בתיק שני זוגות אזיקים ואמרתי לעצמי היום מתעללים באישה.... לקחתי את האזיק וקשרתי את ידה של אשתי ואת הצד השני משכתי לכיוון המתח(מוט מתח שתלוי בין המטבח לסלון על המשקוף) כמובן שאשתי התנגדה אבל לא היה לי סיכוי נגדי.... היא מושכת אני מושך והיד שלה מתחילה להאדים והאזיק נסגר לה יותר ויותר כמו שאמרתי לא היה לי סיכוי נגדי והיא מצאה את עצמה תלויה עם יד אחת למתח בעודי מתכנן לקשור את ידה השניה למתח היא כבר התחילה להלחץ לי והתחננה שחרר אותי ואני כבר רואה את עצמי ואוווווווווווו שחקן בסרט יענו הולך להתעלל בה כשהיא קשורה ועומדת בקיצר היא שיכנעה אותי לפתוח לה קצת את האזיק שנלחץ הוצאתי את הצרור מפתחות וניסתי לפתוח את האזיק ומה אני מגלה שהמפתח לא תואם.. יענו אי אפשר לפתוח את האזיק אנחנו מנסים לשחרר למשוך מביא סבון מביא קרם לא יוצא אמרתי לה תחכי ככה עד מחר שאחזור מהעבודה ואז אפתח לך ואווווווווו אני לא יכול נקרע כאן מצחוק

למעלה