תגידו...

Hippie Jeannie

New member
אין שום דבר בעולם כולו

שיוכל להסיר את מעטה המסתורין מעל שלדר שלנו... יו אתה באמת כאן כבר מתחילת הפורום או משהו כזה ועדיין אין לאף אחד כאן שמץ של מושג מי אתה! קבל צל"ש!

actress

New member
למה אין לאף 1 שמץ של מושג מיהו../images/Emo3.gif

דווקא אני פחות או יותר יודעת מיהו וחבל על האאוטינג זה כיף לשמור לפעמים על מסתוריות בפורומים.

שלדר

New member
../images/Emo3.gifהייתי חשוב כמעט כמו עציץ!

אבל, היתה אז אוירה,,היה מן כייף כזה היינו נוסעים באוטובוס עם מיקרופון ויוסי בנאי ועודד תאומי היו מבדרים אותנו בדרך להצגות בכל רחבי הארץ,,"היו ימים" וכן, טובה פרדו,,שהתעקשה לשבת בקידמת האוטובוס,, ופעם,,,הסתיימה ההפסקה,המסך עלה, ויוסי בנאי איננו,, כולם מחפשים את יוסי,,, פתאום שומעים אותו צועק מהשירותים,, "אין פה נייר טואלט לכל הרוחות!" {נתנו לו תוכניה}

diri

New member
שלדר, אחי..אל דאגה-

סודך נשמר עימי.. דרך אגב, יש לך אולי מושג מתי נערך "היו לילות" שהיה בערץ 10 שבוע שעבר שעליו גם אתה המלצת? יום טוף, דירי

Helmsberger

New member
נשמר גם עימי

ספר עוד משהו על החבר´ה האלה? אני לא מצליח כמעט לדמיין את עודד תאומי, גבי עמרני וניקו ניתאי (הבנתי שהוא היה עוזר במאי) בתור צעירים. ואתה, איך הגעת להפקה הזו, ומה עשית אחרי זה? אגב, לפי הספירה שלי אתה הנזיר השישי
אדום או שחור?

שלדר

New member
כמה שזכור לי,,,,,../images/Emo151.gif

גבי עמרני לא היה איתנו,,, יוסי בנאי ועודד תאומי {ואריאל פורמן יותר מאוחר} היו אמנם צעירים ומצחיקים עד דמעות! אחר כך השתתפתי עם יוסף מילוא בריצ´רד השלישי,, {בביומו ובכיכובו כמובן}וזאת היתה חוויה נהדרת,, "מלכות במחיר של סוס"{שייקספיר} מה עוד? מאז הזדקנתי בכבוד,,,,,חחחחחחחחחחח זהו, עד כאן! סוף.

Hippie Jeannie

New member
לפני חודש וחצי בירושלים, נכון, ו...

להיות מדויקת יותר, זה היה ב-12 בלילה שבין יום שבת ה-14.9 ל-15.9. זה היה בפסטיבל שנקרא "עושים אהבה" (הופה! ניי ניי ניי ניי...
סתאאאאםםםםםם.....) שנערך במשך שלושה ימים בירושלים, והיו שם הופעות רבות של תלמידי ובוגרי בית צבי, שאת רובן שידרו\ישדרו בערוץ 10. מספיק מידע בשבילכם?

למעלה