תגידו

matteryou2

New member
לא מכיר, אבל

הרעיון נחמד אבל כגבר מעורר אצלי חוסר נוחות במידה מסוימת.

matteryou2

New member
כי זכותי לבחור ולפנות למי שמוצאת חן בעניי

בכל אופן, אישית לא נרשם לאתרים מסוג זה, וגם אם הייתי נרשם, לא הייתי נרשם לכזה שמאלץ אותי לחכות.
הבעיה היא לא בכך שיש לגברים יכולת לבחור את מי שמוצאת חן בעיניהם, הבעיה היא בגישה המקולקלת.
מבחינתי האתר לא מציע שום פתרון. ואם תבחר בי אישה, ואני אתנהג אליה כמו זבל? מה עשינו?

matteryou2

New member
לחדד עוד עניין לגבי המשפט האחרון

מבחינתי האתר לא מציע שום פתרון. ואם תבחר בי אישה, ואני אתנהג אליה כמו זבל? מה עשינו?
הבחירה צריכה להיות הדדית ושווה, אחרת הקשר יעלה מהר מאוד על שרטון.

מה התרגזת? זכותך לא להענות למי שפנתה אליך.

אגב, היא מציבה לך 4 שאלות, ולפיהן היא מחליטה אם להמשיך איתך. בטח עוד סיבה אצלך להתרגזות ......

matteryou2

New member
את לא בכיוון

הנושא שבו גבר נבחר על ידי האישה ועובר תהליך סינון לא מרגיז, כיבן שבסופו של יום זה גם מה שקורה במציאות, אני לא מבין את ערך הרעיון ולמה הוא מיוחד ולטובת האישה.
מה השינוי שהאתר מביא? הבנתי שכשאישה נכנסת לאתר כזה היא מוצפת בהודעות לא אטרקטיביות, והפורמט הזה ייתן לה אפשרות לשוטט בנחת ולבחור לבד.
זה היתרון היחיד שמצאתי עד כה, אבל יש גם חסרון: אם אבחר לא לענות למישהי, אשאיר אותה באוויר ללא יכולת אפילו להחזיר תשובה שלילית מנומסת, סביר להניח שאתסכל אותה. מה היתרון בכך? אני אצא מניאק.
&nbsp

Hastelloy

New member
זכותך לא לענות/לסרב לה זה לא יוציא אותך מניאק

ולמה שלא תוכל לסרב בצורה מנומסת? אתה יכול לדבר איתה אם היא פונה אליך.
זה מאד עוזר כשהנשים עסוקות בלחפש באופן אקטיבי מאשר לסנן כל מיני אנשים שמתחילים באופן עיוור עם כל אישה שהם רואים, החיפוש שלהן נהיה יותר נוח ומהיר וזה מוריד את הלחץ מהגברים שמרגישים שהם צריכים להתחיל עם כמה שיותר נשים ולחפש כל הזמן מישהי שלא תסנן אותם.

matteryou2

New member
לא מכיר את האתר

ולא יודע איך זה הולך שם... אבל בהחלט נשמע שזה עושה טוב לנשים שמכירות. קטונתי.

רק אציין שאל תחשוב שאיה תחכה רק לך...
&nbsp
לא ידעת לגבי האתר הזה
אבל אישה כמו גם הגבר
פונה עשר גברים בערך
ולא מחכה לך או למישהו אחר
ולא מתאכזבת מזה שאתה לא מגיב לה בחזרה.
&nbsp
אלא עוברת לבחור הבא.
ככה זה באתרים.
&nbsp

Hastelloy

New member
סוף סוף שנשים יהיו האקטיביות ויתחילו עם הגבר שהן רוצות במקום

לשבת ולסנן כל היום גברים שמתחילים עם כל אחת באופן עיוור. יהיה נחמד גם אם הן ימשיכו להיות אקטיביות בדייטים ויחליטו לאן ללכת מה לעשות ואם ללכת למיטה או לא וכמובן לא יפחדו לשלם בעצמן לשם שינוי, במיוחד בקטע של המיטה הרבה יותר עדיף שהבחורה תהיה זאת שיוזמת ולא תחכה שהגבר ינסה להכניס אותה למיטה בול מתי שהיא רוצה.
&nbsp
כל העניין של הנשים שלוקחות פיקוד על הדייטים והקשר יכול להקל על שני הצדדים

שאלה

אני לא נרשמתי
וסקרנית
האם יש שם גברים בכלל?!
נראהלי גברים לא ממש יואהבו את הקטע שרק אישה פונה אליהם..
&nbsp
&nbsp

aaa123

Member
אני מניח שיש שם גברים

ומה שנראה לך לא נכון.
גם אני לא נרשמתי אבל אני לא פוסל את האפשרות להרשם לשם.

Hastelloy

New member
אני אישית אוהב את זה ואם אני אחליט ללכת לאתר היכרויות

אז אלך לאתר הזה, ובטח יש עוד גברים כמוני שאוהבים את הרעיון. אולי רוב הגברים לא יאהבו את הרעיון אבל בכל זאת יש גם כאלה שכן יאהבו
&nbsp

איזו גישה מקובעת.

הכינוי שבחרת ממש לא מתאים לך. את תקועה בעבר.
יש שם גברים.
אני מניחה שרובם לא מסוג הגברים שמחפשים אשה שמלקקת להם, מתחשבת בכל פיפס שבא להם, שואלת את עצמה כל רגע מה הם חושבים ומעדיפים.

למעלה