תגידו...

Yaniv-DC

New member
תגידו...

נראה לכם קצת מרושע מצידי שאני לא רוצה שיתפסו את הסנייפר עד יום ראשון אחרי רואים עולם כדי שלא יהרוס לי את הכתבה? מקס, אתה יושב ספון בבית?

Yaniv-DC

New member
להסתובב ברחובות - לא.

אבל מחר אני צריך למלא דלק באוטו... בררררר....

גם אם יתפסו אותו

עדיין אפשר לעשות כתבה, לא? להיפך- יהיה לך הפי אנדינג

Yaniv-DC

New member
הגדרת המושג "הפיאנדינג"

סיום טוב זה כשגומרים לערוך כתבה ב-11:30 ביום שישי ויוצאים לחופשת סופ"ש ארוך. אבל... כשאחרי שגומרים לערוך יוצאים עם צוות כדי לצלם את הפגנת הנוצרים למען ישראל עד 4 אחה"צ, כשבאים ביום שבת בבוקר בשביל לערוך את זה, אין כח גם לתקן את הכתבה הקודמת. הלך הסופ"ש

המצפון שלך יהיה רגוע באם....

הוא בינתיים יהרוג עוד כמה בתחנות דלק כמו שקרה הבוקר (מס. 10?)??

aviva243

New member
../images/Emo59.gif

אני מאחלת לך שבת ארוכה נעימה אך ביננינו תנו חלנו כתבות על דברים טובים

Yaniv-DC

New member
למשל...

הראלי למען ישראל שנערך ע"י קואליציית הנוצרים? כתבה מאוד משעשעת ש-90% מהעבודה עליה היא שלי לגמרי. מה בדיוק היה ואיך קרה אני אוכל לספר מחר רק לאחר שידורה. שווה לראות

roy269

New member
תגיד זה הנוצרים האלה

שרוצים שכל היהודים יחזרו לארץ הקודש כדי שכולנו נתנצר ואז תהייה ההופעה השניה של המשיח...

Yaniv-DC

New member
כן.

אבל המשיח לא ממש מעניין אותם - אחרי שהוא יבוא ישו יבוא ויגאל אותם וימיר את כולנו ומועדון 700 תהייה התוכנית הנצפית ביותר בטלוויזיה.

roy269

New member
נדמה לי שאחד מהם התבטא קצת בחריפות

אצל בוב סיימון הוא קרא למוחמד - טרוריסט כמובן שזה גרר תגובות נזעמות ובקשר לאהבת ישראל שבהם זה מה שנקרא אלוהים תשמור אותי מידיד עם האויבים אני כבר אסתדר החזון שלהם זה חזרה של כל העם היהודי לארץ ישראל מלחמת גוג ומגוג - ארמאגדון בלשונם הכחדה של שליש מהעם היהודי ושני שליש מומרים אכן עתיד גדול מצפה לנו.. ודרך אגב פרט מעניין אתה יודע מדוע ניתנה הצהרת בלפור... לא מאהבת ישראל.. בדיוק מהסיבות האלה לחץ של הפוריטנים באנגליה שראו חובה לעצמם להחזיר את העם היהודי לארץ ישראל מאותן סיבות אפוקליפטיות

Yaniv-DC

New member
ג´רי פולוול עשה זאת

והכתבה שלו גם משודרת ב"רואים עולם" ממש בעוד כמה דקות בחלק המגזיני. בחלק החדשותי משודרת הכתבה שלנו. ומה בעצם היה שם? האירגון הזה שטוען ל-70 מיליון מאמינים, אירגון קיצוני משיחי בעל השפעה רבה בארה"ב הנהנה מאהדת בוש והממשל ערך במהלך שישי-שבת את כנס "המסלול לנצחון", ששיאו היה הראלי למען ישראל. הראלי היה אמור להתקיים מול הבית הלבן, אך בשל מזג האוויר הוכנס לאודיטוריום העצום של וושינגטון קונבנשן סנטר. אלפי נוצרים בדגלי ישראל ומגיני דוד חמושים בשלטים הקוראים שלא לתת מדינה לפלסטינים הציפו את העולם בשירה וריקודים ("לא ידעתי שלישו יש להקת מחול" אמר מייק הצלם שלי), שרו את התקווה, עמישראל חי והבאנו שלום עליכם, תקעו בשופרות וכל מה שעבר לי בראש זה שנראה כי סמים אכן מוחקים את הבן אדם. אחרי שראש האירגון נאמה, עלה לבמה סנטור טום דיליי שאמר "האם אנו רוצים שישראל תידמה למזרח התיכון או שהמזרח התיכון יתחיל להראות כמו ישראל?" וגם - כשישראל תוקפת אל לנו לדרוש ממנה לסגת. עלינו להתייצב לצידה ולהלחם איתה" אחריו עלה לבמה פט רוברטסון שאמר בין השאר - "ב-1974, כריסמס, הייתי בבית לחם. דיברתי עם אלוהים והבטחתי לו שלא משנה עד כמה זה קשה, עד כמה זה לא פופולרי, אני אעמוד לצד ישראל לנצח" עוד הוסיף "בביקורי בשנה שעברה בבית לחם נדהמתי. הפלסטינים הפכו את העיר לעיי חורבות, גרשו את הנוצרים, זו הייתה עיר נוצרית ולא כך עוד. המיליציות שלו אלו אנשים זוהי מאפיה שגורשה מטוניס, והשטחים הפלסטיניים לא כבושים בידי ישראל אלא בידי הרשות הפלסטינית ויאסר ערפאת ואסור לנו להפקיר את האומה הזו בידיו". אח"כ שיעממו אותנו למוות אהוד אולמרט ובני איילון (רבאק, מי כותבי הנאומים שלכם?) ואז עלה אלאן קיז, לשעבר מגיש התוכנית השנוייה במחלוקת ברשת MSNBC. כולם חזרו על כך שאירופה בחרה בצד הפלסטיני, התקשורת האמריקאית בחרה בצד הפלסטיני, אבל העם האמריקאי יעמוד לצד ישראל בכל עת. אחרי כל משפט כזה, מעבר למחיאות הכפיים הסוערות, אנשים תקעו בשופרות, הניפו ידיים לשמיים (ממש כאילו שידור חי של מועדון 700) כדי לגעת באלוהים, ונראו כאחוזי אמוק. עדיין לא התאוששתי מהחוויה של מה קרה אחרי שהם גילו שאני מהטלוויזיה הישראלית... מזעזע. ובחוץ? בחוץ חיכו להם כרגיל חסידי סאטמר עם השלטים שלהם והשטויות הרגילות שלהם. הסנייפר לא היה שם. למרבה השמחה הם היו רק שבעה וספגו בעיקר צעקות ותוכחות על חוסר הבנתם בתורה. היה מפחיד היה משעשע היה מעורר מחשבה היו ה-מ-ו-ן כוסונים. ה-מ-ו-ן. זהו בערך...

למעלה