תגידו...

תגידו...

משפט אחד... אחד ויחיד... משיר אחד... של אלאניס... איך אתם רואים אותו בקשר לעצמכם?

infatuation

New member
אז אני רואה שאני ראשונה.

בעיקרון אני מאוד התחברתי לכל SFIJ אלבום מדהים! למרות שממה שהבנתי היו אנשים שהתאכזבו ממנו, אני פשוט נדהמתי! ממ.. אחד המשפטים שם מהשיר CAN´T NOT: would i be whining if i said i needed a hug? אז.. אני מאוד אוהבת חיבוקים, ולפעמים אני פשוט מרגישה צורך בחיבוק (כמו כולם אני מניחה). ובאמת אף פעם לא נעים לבקש את החיבוק שצריכים או רוצים (ובמקרה שלי גם אין ממי אז בכלל). זהו.. יש עוד משפטים שאני מאוד אוהבת אבל נשאיר מקום לאחרים:)

Black kitten

New member
אף פעם לא ממש חשבתי על זה../images/Emo70.gif

כנראה שהגיע הזמן! "And we hurt the ones that we love the most Why we do only heaven knows And I don´t know why I´m still holding on...holding on" זה מתוך No Apologies וזה פשוט מתאים לאישיות שלי אני לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה זה פשוט ככה

Rוית

New member
אממ שאלה טובה

אני מזמן הגעתי למסקנה שכמעט בכל שיר של אלאניס יש משפט שאני מתחברת אליו, אז משפט אחד ויחיד טיפה קשה לי לבחור.. אבל הכל זאת אני אבחר במשהו שבזמן האחרון אני הכי מתחברת אליו: is it my calling to keep on when i´m unable and is it my job to be selfless extraodinairre and my generosity has me disabled by this my sense of duty to offer זה מהשיר OFFER כמובן..

j u n k

New member
בזה הרגע ממש יש משפט אחד שמתאים לי:

והוא: and this plan cannot fly fast enough וואלה..אם יש לכם מושג כמה בא לי לעוף מהמקום הזה לפעמים.

זה מאוד קשה למצוא אחד...

אבל אני חושבת שהמשפט שבאמת באמת דיבר אליי (ות´אמת, אני חושבת שלכולם בעצם) זה : That I would be good even if I lost Sanity בעצם כל השיר הזה מדבר אליי... כל השיר, שפשוט אמן שאני אצליח להמשיך להיות טובה, ולהיות אפילו יותר טובה ממה שהייתי... אולי זה בגלל כל ההשלכות של החברה וכאלה אבל אני עדיין חושבת שזה נורא קשה להתמיד בשיר הזה, בייחוד שכולם מצפים ממך לכל כך הרבה לילה טוב.

AlanisJunkie

New member
and you´re like a 90´s noah...

מתאים לי עכשיו בול...למרות שאנחנו כבר בשנות ה2000.

יש פזמון אחד שתפור עליי...../images/Emo153.gif

we all had our reasons to be there we all had a thing or two to learn we all needed something to cling to so we did הפזמון הזה פשוט תפור עליי, כשתכירו אותי יותר טוב, ותבינו שאני בנאדם מאוד שרוט, אבל השיר הזה נגע בי באופן אישי מההתחלה, השיר הזה, וגם סארנדרינג.

כל can´t not

בעיקר המשפט: because i cant afford to be misread one more time כלומר, "אני לא יכולה להיות לא מובנת שוב"... בדיוק עליי.. כל כיתה ז-ח (לפניי שנה-שנתיים) כל אלה שהכירו אותי בנו לי תדמית של ילד שובב, קרוע, תוסס, אוהב רעש וצחוקים.. ואני ממש לא כזה. ובגלל זה התחלתי להראות לכולם השנה מי אני..פתאום הם מבינים שאני לא יכול לשחק כדורגל כי אני במדיטציה ואני לא יושן או דברים כאלה.. ועכשיו כולם יודעים מי באמת אני ויותר טוב לי... פתאום כמה ילדים באים אליי ורוצים שאני אפתור להם איזה חלום... וזה כל כך כיף שיודעים מי באמת אני.. בחודש האחרון CAN´T NOT הוא השיר הכי מעודף עליי של אלאניס, כי אני והיא חווינו את אותו דבר, והשיר הזה ממש נרשם עליי.

למעלה