את כל כך יפה שזה מפחיד
P puma141 New member 9/9/13 #106 אתה כל כך מצחיק אותי בזמן האחרון...... אפשר לנשק אותך בלחי-בלי מחוייבות? *זה רגעי, אל תתרגל לי*
W wish2 New member 9/9/13 #56 לא את... אזכרה את עושה לי? ועוד בדמי ימיי?... 1 2 3 ..... בדיחה לא מצחיקה משני מאותגרים.
א אשת השמש האדומה New member 9/9/13 #8 לא מחזירים תלמדי לקבל ואל תהיי פוסטמה. אם הוא נתן סימן שהוא רוצה ויכול וזהו
מ מכופף ונועץ New member 9/9/13 #12 תכף אנחנו נבדוק מותק וכשאני אומר נבדוק, אני מתכוון שננסה לסכסך עד זוב דם וכנראה שגם נצליח.
W wish2 New member 9/9/13 #14 למה שאני אתן לגבר שהוא לא חבר שלי ולא אח שלי ולא אבא שלי. ולא מישהי שיש לה איזו משמעות אמיתית בחיים שלו. למה שאני אתן לו לשלם עליי ולקנות לי משהו יקר? זה שהוא לא רוצה שאני אחזיר לו זה חוסר כבוד אליי. תחשבי על זה רגע. ואין פה שום זווית פמיניסטית. כי אני לא פמיניסטית.
למה שאני אתן לגבר שהוא לא חבר שלי ולא אח שלי ולא אבא שלי. ולא מישהי שיש לה איזו משמעות אמיתית בחיים שלו. למה שאני אתן לו לשלם עליי ולקנות לי משהו יקר? זה שהוא לא רוצה שאני אחזיר לו זה חוסר כבוד אליי. תחשבי על זה רגע. ואין פה שום זווית פמיניסטית. כי אני לא פמיניסטית.
מ מכופף ונועץ New member 9/9/13 #17 את לא פמיניסטית את פוסטמה. זה, לפחות מה ששמש אומרת. ולא שמעתי הכחשה עדיין.
י ילד רע ומר New member 9/9/13 #27 שמש הזאת אשכרה כלבה קטנה. אורגינל קראה לה פוסטמה ואף נימקה. לא פינצ'רית?