תגידו מישהו רואה PARTY IN THE PARK? האשנטי הזאת מביאה לי קריזה היא חיכוי גרוע של מראיה POUT
M MissPop New member 13/9/02 #1 תגידו מישהו רואה PARTY IN THE PARK? האשנטי הזאת מביאה לי קריזה היא חיכוי גרוע של מראיה POUT
O omris New member 14/9/02 #5 אשנטי מצויינת!! האלבום שלה פשוט מצויין והיא זמרת טובה............................. ממש לא נשמע כמו חיקוי גרוע של מריה .
אשנטי מצויינת!! האלבום שלה פשוט מצויין והיא זמרת טובה............................. ממש לא נשמע כמו חיקוי גרוע של מריה .
S Shir Life New member 14/9/02 #10 איך אפשר אפילו להשוות?! שאלה לי אליך נילי... למה לא הראו את ווסט ולולו!!??!?!?!?!! הראו רק את uptown... Markkkkkkkkkk yummmmmmmmmmmmmm!!!!! זה הורג אותי איך שהוא נראה שם....
איך אפשר אפילו להשוות?! שאלה לי אליך נילי... למה לא הראו את ווסט ולולו!!??!?!?!?!! הראו רק את uptown... Markkkkkkkkkk yummmmmmmmmmmmmm!!!!! זה הורג אותי איך שהוא נראה שם....
M MissPop New member 14/9/02 #12 כי כשראיתי את ההופעה בפרסי המוזיקה של MTV נראה כאילו היא מנסה לחכות אותה וכן STAR WORLD מגעילים קיצצו חצי מההופעה ):
כי כשראיתי את ההופעה בפרסי המוזיקה של MTV נראה כאילו היא מנסה לחכות אותה וכן STAR WORLD מגעילים קיצצו חצי מההופעה ):
S Shir Life New member 14/9/02 #13 נכון.... ../images/Emo46.gif זה חוצפה! ועוד את ווסט מארק הזה.... שיהיה לי בריא... הפסקתי לנשום....
S Shir Life New member 14/9/02 #15 שישימו שירים ישנים... בשמחה... ../images/Emo13.gif. אבל גם חדשים!!!!!!!