תגידו...

Marty McFly

New member
תגידו...

למה לא דיברנו על הקטע הזה שMTV אמרו שלא קיים פרס בשם "אמן המילניום", אותו פרס שניתן למייקל לפני יומיים?? Britney Spears, outfitted in a black leather cap and matching thigh-revealing dress, introduced birthday boy Michael Jackson and presented him with a tiered cake. She referred to Jackson as "the artist of the millennium," and Jackson, sporting his once-familiar gold-plated shin guards, thought he actually won an award by that name, though no such award exists. "When I was a little boy in Indiana, if someone had told me that one day I´d be getting the Artist of the Millennium award, I wouldn´t have believed it. I can´t believe it." מה זאת אומרת לא קיים כזה פרס, ומה זאת אומרת שמייקל סתם הודה על פרס שבעצם לא קיים???

KING OF POP

New member
יש לי דעה בעניין

מייקל מקבל פרס זה כבר פעם שלישית פעם ראשונה ב WORLD MUSIC AWARDS ב2001 פעם שנייה ב AMERICAN MUSIC AWARDSS ב2000 לדעתי ישנו כאן סוג של התחנפות, כי הרי מייקל לא מגיע לאף טקס, זה רק היה ניסיון להביא אותו באמצעות הפרס או יכול להיות שהוא עצמו הביא את עצמו לשם בתנאי שיתנו לו פרס. מייקל אכן אחד מאומני המילניום אבל נראה קצת מוגזם שהוא ממשיך לקבל פרסים בלי שהוא עושה שום דבר רציני מאז 1997.

באמת...

הוא דיי צודק למרות שמגיע לו הפרס
כאילו הוא לא הוציא שום קליפ ב-2002 לכבוד מה הפרס?

pulpula

New member
MTV

הסכימו להודות שזה אכן היה פרס.. כל זה היה טמטום אחד גדול מצידם@!! ממש בושה

Marty McFly

New member
לדעתי הוא טועה...

הוא אומנם לא הוציא משהו מיוחד מ1997 (חוץ מלדעתי אחלה אלבום... אבל זה נכון שהוא לא מוכר ברבים), אבל מ64 ועד 97 - 33 שנה של מוסיקה בלי הפסקה, השפעה אדירה על כל העולם והכל... על זה מביאים לו את פרס אמן המילניום - על ההצלחה המופלאה שלו במשך אותן 33 שנים! (נתתי סתם הגזמה בקשר למספרים... אבל עדיין, כדי לתאר את זה)

AS2000

New member
ניראה לי ...

שה- "פרס" שמייקל קיבל היא מסיבה אחת והיא בגלל שהאירוע התקיים בדיוק באותו יום של היומהולדת של מייקל לא ניראה לי שהוא היה מקבל את הפרס אם האירוע היה מתקיים בתאריך אחר ומה בדיוק ההגיון לתת את פרס אומן המילניום בשנת 2002 שנתיים אחרי שכבר סגרנו את המלניום !!! נכון שמגיע לו פרס אין ספק ! אבל אני בספק אם בכלל היו טורחים לתת לו את הפרס אם האירוע היה מתקיים בתאריך אחר !

ALI G

New member
התשובה האמיתית.........!

אז ככה: אני חושב שזה אי הבנה אחת גדולה. אם טי וי נתנו למייקל פרס כמתנה ליום הולדת שלו, בשבילהם הוא באמת אמן המיליניום והוא באמת הפך אותם לגדולים ולכן הם כבר ב1990 או 91 הם נתנו לו פרס על מפעל חיים וקראו לפרס על הקליפ הכי טוב על שמו, למי שלא מאמין שיבדוק בספר של האלבום היסטורי ברשימת הפרסים של מייקל! שם זה כתוב. התבלבלנו וחשבנו שזה אמן המיליניום בגלל בריטני ספירס שאמרה בפירוש:"בשבילי{!!!} הוא אמן המיליניום". זהו הנה לכם התשובה אמיתית...לפי דעתי

למעלה