תגידו...

תגידו...

מישהו ראה פה את הסרט האחד
מי שלא אני ממליץ עליו סרט מעולה

תקציר של הסרט

זה סרט של אומניות לחימה משולב מדע בדיוני ואפקטים מדהימים יולו המואשם ברצח 123 כפילים (מעולמות מקבילים) רוצה להגיע אל הכפיל האחרון שלו ולהרוג גם אותו כל פעם שאחד מהכפילים מת האנרגיה מתחלקת בין השורדים יולו מעוניין להרוג אותם כדי להפוך לכפיל היחיד החזק מיכולם יש אנשים שאומרים שרצח כל הכפילים יהרוס את האיזון בין הגלקסיות המשטרה שמפקחת על נסיעות לא חוקיות מנסה לעצור את יולו לפני שיקרה האסון וכעת גם הכפיל השני שלא יודע שום דבר מכל המיקרה נימצא בדילמה אם הוא יהרוג את הכפיל שמנסה להרוג אותו הוא גם יצתרך למות והוא אינו יכול למות בעצמו כיוון שכל היקום ימות איתו בקיצור דמיינו אדם עם שיחוץ ליקפוץ לכמה טלפי מטרים רץ יותר מהר ממכונית תגובות מעולות כלכך שהוא יכול להתחמק מכדור של אקדח או מצרור יריות של עוזי אדם שיכול להרים משאית ביד אחת זה מה שיולו מנסה להיות

swirrrly

New member
לא ממש הבנתי. חפיף.

ושוב.. מזל טוב על ניהול הפורום זה מרגש לראות את זה בחתימה שלך!!

swirrrly

New member
תגיד..

כבר שלחו לך הסבר על איך זה להיות מנהל וכל זה?

הכי הרג אותי הנאום שלו בסוף הסרט

"אני יולו אני לא הכלבה של אף אחד אתם שלי אני לא צריך להכיר אותכם אתם רק צריכים להכי אותי" אני רואה את זה אני ניקרע מצחוק חחחחחחח איזה סרט ענק
אבל הסרט הקודם שלו נשיקת הדרקון לדעתי היה הכי יפה איעזה יפה שהוא הדביק לו את הכדור סנוקר עם בעיתת וולה יפה
או בסוף הקט של המכות שהוא עבר עד שהוא הגיע לבוס זה סרט טוב

Jelly Beans

New member
../images/Emo3.gif

לא ראיתי אבל היום אני הולכת להזמין את מגרש השדיםםםםםםם! הסרט הכי דוחה שקיים!!!!! ואני אף פעם לא ראיתי אותו! איך זה יכול להיות?
עכשיו אני צריכה את החתימה הישנה שלי..
צא דיבוק, צאאאאאאאאאאא!

לא ממליצה בכלל על מגרש השדים

כי זה הגרסה החדשה..וזה סתם מגעיל ודוחה, אין כמו מגרש השדים-הגרסה הישנה והאמיתית
ואם כבר מדברים על הום סינמה , אני ממליצה להזמין את הרט "אחרים" סרט פצצה ובנוסף גם מפחיד.... מומלץ ביותר
הכוונה ל-5 כוכבים

למעלה