תגידו,

תגידו,

הייתן מבטלות על בחור שנמוך/ממש בגובה שלכן(בלי עקבים)......??
אני מרגישה אחת כזו שמבטלת מהר....על מראה/גובה,מצד שני מה אסור לי לבקש אחד שנראה טוב וגובה של גבר?לפחות מטר70?
חחח אבל זה מזה מצחיק ללכת עם אחד נמוך ממני,כל הרחוב הסתכל!

משיח נאו

יהודי23

New member
לא

אם הבחור "מושלם" או לפחות עולה על כל הצפיות שחיפשתי
למה לבטל? מה זה מעניין מה יומרו אנשים?

טוב מאוחר מדי....

כבר אמרתי לא....חוצמזה שנראה לי שגם בלי עקבים אני גבוה ממנו לפחות ב5ס"מ....
כל פעם מחדש אני מבטיחה לעצמי שאני לא יפסול על מראה חיצוני על פגישה ראשונה ואני לא עומדת בהבטחה....
מלעשות...... קרעת ים סוף זלא קשה פשוט.......(=

קליט

New member
את יכולה לשאול מה הגובה שלו בדיוק

ואם זה מתאים לך אז תפגשי . יתכן שהוא מתאים לך בול - לא חבל ? . . אין מושלם בעולם ! אין, אין ! . או לחלופין - תנסי לברר עליו . החברה תעריך אותך שאת לא מתעסקת בקטנות . רק אם את מרגישה רע עם הענין אז זכותך לא לגשת להצעה . נראה לי שזה תלוי עד כמה יש לך ביטחון עצמי לצאת לרחוב ולהרגיש טוב עם הבחירה שלך . ובפעם הבאה - אל תגידי "לא" כ"כ מהר, תמיד עדיף להגיד ; אחשוב על כך, תודה על ההצעה :) . בהצלחה !

כבר נפגשתי איתו...

חוצמזה שהוא גם היה רזה מאד....וזלא יפה לגבר! שהוא גם נמוך וגם רזה מאד ועוד חסר ביטחון עצמי......
לא יודעת מה יהיה איתי,אני נמשכת לטיפוסים חייכנים שמחים וכריזמטים,אך מצד שני אני דעתנית וזלא כזה מסתדר עם כריזמטים......שרגילים שתמיד בחברה שמעו להם...
ה' יעזור!

קליט

New member
ובכן

לא בריא ללכת עם עקבים ולא נראה שתירצי ותוכלי לצעוד על עקבים לאורך זמן . אם את מאוד מבוקשת בשוק השידוכים אז את רשאית לחפש משהו מושלם, מסתבר שאת כמו הרוב הגדול שלא כולם רוצים אותנו אז את בודקת מה עם שאר הנתונים . את לא חייבת להתגמש דווקה על עקבים . בעיקרון, כדאי להתגמש כדי להגיע לחלום שלך גם אם תירדי מהעקבים, בעיקרון כדאי להתעקש על מהות ואיכות, ולהתגמש יותר על חיצוניות - אם אפשר . אגב, בחב"ד מקפידים לחבוש מגבעת . . . אז אם כן אתם באותה גובה, וכל הרחוב יהיה מרוצה מההופעה שלכם ! . בהצלחה !

בועz

New member
דעתי

למה זה משנה אם הרחוב מסתכל?

את מתחתנת עם בחור שאת אוהבת אותו בגלל שאת אוהבת אוו ולא בגלל שהרחוב אמר לך שאת תאבי אותי כי הרחוב מחליט...

תחשבי טוב

למעלה