תגידו

skid girl

New member
תגידו

מישהו פה היה בהופעה של דרים?אני מכירה מישהו כזה והוא סיפר לי שהם מאלתרים מלא על הבמה... הוא גם הוסיף וטען שלהברי לא כזה תותח... שבת שלום..ותחשבו על שעה שנוחה לכם

wiz

New member
כמו בכל הופעה חיה

מאלתרים המון, ומכניסים את הקהל לאווריה המיוחדת של "הופעה חיה". אם זה היה בדיוק כמו בדיסקים, אז למה להתאמץ ולהגיע לאולם ולשמוע את אותם דברים ? כל הקטע זה לחדש, לשנות, לעשות דברים מטורפים, "ולהצדיק" את הכסף שהכרטיס עלה
. מנסיון אני יכול להגיד שפורטנוי הוא פשוט מטורף על הבמה (ולא רק מבחינת הנגינה), ופטרוצ´י מאלתר המון.

theriddler

New member
יש להם את הקטע הזה לשלב שירים

גם שלהם וגם של אומנים אחרים )pink floyd ,rush....) יש דוגמא לזה בקלטת של5YIALT הם עשו את just let me breathe וסיימו את השיר עם הקטע המגניב מ Line in the sand ובperuvian skies הם בדרך כלל קופצים לenter sandman אם אני לא טועה הם קפצו באצמע השיר לhave a cigar של pink floyd הרבה דברים מגניבים

NiGa

New member
ובקשר ללאברי כבר דיברנו על זה אבל

הנה שוב: לפני כל הופעה הם עושים סט שלם חזרה גנרלית זה כבר אומר שלפני ההופעה הוא שר משהו כמו 3 שעות... בהופעה עצמה עוד 3 שעות? זה 6 שעות לשיר... מדי פעם הוא גם צריך לדבר מה שלא עוזר לקול שלו... תנסי לדבר רק לדבר בווליום תקיף במשך 6 שעות, את תהיי צרודה יומיים, את תרגישי כאילו כבר קשה לך, כאילו את טוחנת מים... לאברי הוא תותח ווקאלי, אבל באלבומים הוא מאמץ את עצמו עד לקצוות היכולות שלו, ואז בבמה הוא לא תמיד מצליח לשחזר את זה... הרבה זמרים ככה לדוגמא, טראנסאטלנטיק מנגנים את כל החומר שלהם חצי טון נמוך יותר בהופעות - לבקשת הזמר!

PurpleGoat

New member
יווו מישהו שמע את...

The canadian rap? למי שטען שפורטנוי משוגע... אין לי מושגגגג מאיזה הופעה זה, אבל זה כל-כך מצחיק! =) אני יכולה להעלות את זה איכשהו?

למעלה