תגידו ....

נראה לך שיסכימו?

כי אין כ"כ מה לדבר עליו...אני בטוחה שיהיו מלא בנות ובנים(אבל ק הומואים...)שיהיו בו אבל אין לנו הרבה אינפורמציה בארץ על גייל, והוא גם לא כ"כ מפורסם שאפשר לפתוח פורום... אבל אם יפתחו...שאני אתנגד?! ודרך אגב...לא חזרתי הביתה, התחברתי מדודה שלי

לא ניראה לי שיסכימו...

יגידו שכבר יש פורום של הכי גאים שיש, ושזה מספיק. ובאמת אין הרבה מה להגיד, אנחנו אומרים הכל פה...כולם אוהבים את בראיין פה(או לפחות הרוב), אז הפורום הזה הוא פורום הכי גאים שיש ובראיין. לא ניראה לי שיסכימו לפתוח פורום נפרד רק בשבילו. ואם יפתחו...אז על מה כבר אפשר לדבר שם? רק בטח נפוצץ כל עמוד ב50 תמונות ואז "נדון" בתמונות, שבעצם על כל תמונה פשוט נגיד: יאאאאא...איזה חתיייך! איזה משגע, איזה כוסון איזה מדהים! לא שאני נגד פורום כזה...להפך! ככל שיותר בראיין, ככה יותר טוב! אבל כמובן יהיו בפורום את כל אלה שיתחילו לחרבש על הפילוסופיה של החיים, יתחילו להגיד שהרמה של הפורום נמוכה ושאין דיונים ובלה בלה בלה...כולנו כבר שמענו את הסיפור הזה פה כמה פעמים. תיראי...תגישי בקשה לפורום על בראיין, אם את רוצה, גם אני יגיש בקשה...ואז אולי הם יסכימו! אני תמיד רציתי פורום בראיין וג´סטין, כי אני פשוט חולה עליהם ביחד! הם זוג מושלם! בא לך אולי פורום בראיין...וג´סטין, ולא רק בראיין? פלייייז?

סילביא

New member
בראיים וג´סטין נשמע מצויין

בעיקר ג´סטין... אבל כל אחת ומה שהיא אוהבת...

אני שמחה..

שיש מישהי שתומכת בהצעה הזאת! אני מקווה שאם נגיש בקשה, אז יסכימו!

סילביא

New member
התכוונתי בראיין

אגב תראו את התמונה הזאת....פעם ראשונה ( לשם שינוי) שיוצא לי לראות תמונה שלא ראיתי כבר איזה 1000000 פעם.

מה שאני רוצה לדעת...

זה למה לעזעזל גייל לא מחבק את רנדי?! זהו...אני תובעת את...הצלם, that´s right, הוא היה צרי להגיד לגייל שיחבק את רנדי ולא את...טד!

סילביא

New member
כן

ועדיף אם הם היו מתחבקים בלי בגדים .. חיחי...... באמת עדיף.....טוב, אולי נפתח איזה נושא שיחה רציני? אחר כך מנהל הפורום נוזף בנו על חרמנות יתר

חחח...צודקת!

באמת עדיף אם הם היו ..."מתחבקים" בלי בגדים! טוב, נושא רציני אז נושא רציני...יש הצעות?

אממממ....

לא ממש...מישהו מוכן לעשות ניסיון נואש ולהציע רעיון? שוש...את הצעת פעם שעברה רעיון טוב...

סילביא

New member
אני דווקא טובה

בנושאים רציניים אז תציעו ויאללה..... משהו רציני באמת אבל...ככה שנראה שאנחנו לא רק חבורת חרמניות..כי אנחנו לא!

יש לי רעיון קטן...

זה בעצם משהו שמטריד אותי יום יום...אני חושבת על זה כל הזמן, אז תעזרו לי, אוקיי? מתי בדיוק, בראיין יזכר לבגיד לג´סטין שהוא אוהב אותו? כי זה פשוט מאוד מסכרן אותי, אתם יודעות?

סילביא

New member
אף פעם...

הוא מסוג האנשים שלעולם לא אומרים "אני אוהב אותך" אבל מראים את זה בהתנהגות! הבן אדם קנה לילד מחשב יקר כדי שיוכל לצייר. הבן אדם גר איתו (והוא אמר לו פעם בשיא הרגש שהוא הזמין אותו בגלל המכה שהוא קיבל בראש אבל לא בגלל זה הוא רוצה שישאר..) הוא דואג לו כל הזמן.. מעשים חשובים יותר ממילים..ובוא נחליף נושא לפני שלמישהו יפלט כאן ספויילר

Just Rotem

New member
את יודעת מה ....

לא ניראה לי שהוא הולך להגיד לו ... זה לא מהאופי שלו להגיד דברים כאלו ... אבל לפי מה שאני זוכרת (תתקנו אותי אם אני טועה ...) גם ג´סטין לא אמר לבראיין שהוא אוהב אותו ...

ואת גם זוכרת נכון...

ג´סטין לא אמר לו שהוא אוהב אותו. אני בטוחה ב10000000 אחוז שבראיין בסוף יגיד לו שהוא אוהב אותו, השאלה שלי היא מתי?

סילביא

New member
אמר

כשבראיין ניסה לנפנף אותו הוא אמר לו שהוא אוהב אותו (ג´סטין את בראיין). אבל כן, מאז שג´סטין התבגר אחרי המכה הוא קצת הפך כמו בראיין, איש של פחות מילים ויתר מעשים.

חס וחלילה...

אנחנו, חרמניות? עד שמגיע גייל עירום או משהו בסגנון אנחנו קדושות...

סילביא

New member
הוא אמר לו

כבר על הפרק הראשון שהוא אוהב אותו (ג´סטין לבראיין) משהו מעניין: נכון השיחה המגעילה מחוץ למסעדה שניהל ג´סטין עם הבחור ההוא שהוא זיין, לפני שבועיים... אז אם יש למישהי בבית את הפרק הראשון של העונה הראשונה , מה שמסקרן אותי הוא שג´סטין אמר לבחורצ´יק הזה כמעט מילה ומילה מה שבראיין אמר לו אז...

למעלה