תגידו,

תגידו,

אם הבחור יותר מדי רוחני איך אדע אם הוא יספק אותי מבחינה רגשית אחרי חתונה?

קליט

New member
יש רוחני ויש רוחני

זה דבר ששמים לב לזה . הוא יספר לך על החיים שלו ותשמעי מסיפורים שלו אם הוא בחור שיצא לטיולים וכו` ויודע לעשות חיים, ועל מה הוא מדבר עם ניצוץ בעיניים וחיוך בשפתיים . . תשימי לב אם הוא באמת מקשיב לך , ואם הוא מכבד אותך ואת הדיעה שלך וכו` . בהצלחה

כל

מה שאמרת יש בו...... אך הבעיה שאני מכינה שאלות ואני רק שואלת והוא לא מחזיר בשאלה(בטענה שהוא כבר מבין מהשאלה מה אני יענה בחזרה),ולא ממש מתעניין איך עבר עלי הנסיעה או היום......אלא ישר מתחיל בדברי תורה ארוכים... השאלה אם ככה זה יהיה גם בחיים האמיתיים?שלא יתעניין איך עבר לי היום בעבודה ובבית ולא ירד לפרטים קטנים..ויעביר מהר נושא ...ולא יתמוך בי רגשית...

קליט

New member
הוא לא למד לדבר עם בחורה

הוא שומר על מרחק מסוים . הוא לא `חבר` שלך . . הוא בחור צדיק מסתבר שהתורה היא כל עולמו ולכן הוא גם משתף אותך בדברי תורה . אז הבנו שיש לו לב טוב . את אמורה לבחון עם נוח לו לדפוק חיים עם אישה, לצאת לטייל, לדבר ולצחוק עד אמצע הלילה או שזה ביטול תיירה . . . (אצל החסידים אין כ"כ את השיגעון של "ביטול תיירה"..) עם החברים הוא יודע לבלות - או שהוא שקוע בד` אמות של הלכה ?? . . .

עזוב את הטיולים

בזה אינלו בעיה....(ישלו רק קושי ליזום...) הבעיה שאנלא רוצה שיעשו לי "טובה" כשנותנים לי רגש שז"א,מחמאות,תמיכה,עידוד,התעניינות בחיי,ויציאת משותפת....... איך אדע איך ינהג?

קליט

New member
זה פשוט

את יכולה אפילו לשים לב - אם יש לו לב טוב או לב זהב . אם יש לו לב טוב אז הוא יחמיא לך, ויאהב אותך מכל הלב, ויעזור בשמחה, וישים לב למה שאת צריכה וכו` וכו` (לגברים יש בעיה לרדת לרמה של האישה ולשאול אותה על פרטים קטנים, אז האישה מספרת והבעל מקשיב ותומך) אם יש לו לב זהב אז יתכן אפילו והוא יתעקש אתך להחליף טיטולים לתינוקת כי את עייפה ורזה וכואב לך הגב . . . :)

דווקא יש והרבה....

תתפלא!הוא שילם עלי פי כמה מ16ש"ח......

במה זה מתבטא יותר מדי רוחני

ולענין אחר לא נראלי שאת טיפוס של רוחני אלא שיהיה יותר ארצי ויחיה את החיים

נדיר מידי , כנראה זכית :)

בס"ד אם הוא רוחני מהסוג המאוזן , שיודע שלתת זה העיקר . אז בעזרת ה' הוא יתן לך הכל . ואולי תנסי לשאול אותו . בצורה חכמה :)הרי חכמת נשים בנתה ביתה . בהצלחה .

קליט

New member
ברור שאת אמורה לבחון אם אתם דומים ביראת שמים

ויש לכם את אותם שאיפות והשקפה על החיים . אם יש לו אופי טוב, ואם הוא יודע לחיות לצחוק ולבלות כמוך, הוא לא רחפן, הוא משקיען, הוא סבלן ונינוח, הוא פיקח, הוא נראה בריא, ושהוא מעריך אותך ורוצה בך, ושאת מרגישה שנעים לך במחיצתו, וגם ביררת עליו לעומק, וששוה לך לחיות איתו ב 80 שנה הקרובות ולעשות את השליחות בעולם הזה כדי לקרב את הגאולה ~ אמן .

למעלה