תגידו..

תגידו..

להתעקש על עדה מסוימת זה נקרא בררנות??? אוף חופרים לי לרדת ממשהו ואני לא יכולה לשנות מנטאליות.... מה אתם אומרים???

לדעתי לא

אני הייתי בדיוק ההיפך לא היה אכפת לי עדה מסויימת אבל בדרך הקשה הבנתי שאין ברירה ולהתעקש על עדה זה לחסוך עוגמת נפש מאוחר יותר (ושוב אני לא מכלילה אבל מדברת מנסיון)

בעיני - כן

מנטליות זה לא דווקא משהו קשור עדה תמיד,זה משהו אישי.. אני מודעת לכך שב99% מהמקרים יש קשר,אבל לפסול עדה שלמה בגלל זה זה...בעייתי

תראי

בעצמך אם זה בולט בצד השני אם לא מידי את בהחלט לא צריכה להוריד על זה.פשוט תנסי. אחרי הכל עדות זה לא מה שמעיד על הבנאדם אלא אם כן האופי שלו כל כך מחובר לזה. דברים משתנים היום .........

קליט

New member
להתעקש על עידה אחת מסוימת

זה נשמע מוגזם , אם כי ישנן עידות יחודיות כמו תימנים וקווקזים שיש הבדל גדול יותר בינה לבין עידה אחרת אז . . #זה גם תלוי עד כמה את סומכת על השדכנית שלך שהיא תציע לך מישהו מתאים . #בגיל 21 זה אפשרי עדיין קצת לברור .

שוב

תלוי באיזה רמה, ובאיזה סגנון מדובר. אבל בוודאי שברמת העיקרון את צודקת, וכל אחד שאומר לך אחרת, אל לך להתייחס או לשנות את תחושתך. את אמורה להתחתן עם אחד שאת מרגישה בנוח איתו, שכיף לך עם הנהגותיו וסגנון חייו. לא הם אילו שמתחתנים!!

למעלה