האמת שהתאכזבתי קצת, קצת מאוד אפילו....
WHO'S THAT GIRL TOUR - נחשב בעיניי אחד הסיבובים הטובים של מדונה בכל הקריירה שלה מבחינת הרבה דברים: הופעה מדהימה, סאונד של שירה חיה מצויינת, כוריאוגרפיה, תילבושות, שירים ועוד... לא שמשהו השתנה אצלי ביחס להופעה הזו, אבל אחרי שגיליתי מאתמול להיום את ההופעה המלאה שצולמה בטורין ללא עריכה כמו זו שבDVD הרשמי אני דיי התאכזבתי ממה שראיתי ושמעתי... ברור לי שלכל הופעה שיוצאת בדיוידי רשמי נעשית עריכה מקצועית שייראה יפה ועל גבול המושלם
הקטע שלא האמנתי עד כמה
יאאאאווו.... מסתבר שזה לגמרי לא כפי שחשבתי שזה אפילו... הייתי בטוח שבסה"כ הוסיפו קטעים משתי הופעות - איטליה ויפן לעריכה ביחד והקול נשאר כולו נאמן להופעה אחת בלבד
אבל אחרי צפייה עכשיו בחלק נכבד של שירים שנמצאים ביוטיוב ללא כל עריכה וכפי שזה היה ונשמע, אני מגלה שעשו וואחד עבודה שם על הכללללללללללל
בעצם....שום דבר לא אמיתי שם
הוידאו דיוידי זה פשוט אוסף חלקי פאזל מהופעות שונות לחלוטין שלא מאותו יום אפילו
פחעעע...אני לא מאמין שככה רימו שם את הכל
הרי בהופעה האמיתית מדונה בכלל לא שרה כלכך מדוייק, מתבלבלת במילים, הקול נבלע המון בכל מיני מקומות ונשמע חלש ולא טוב , במילה אחת:
גרוע
פאק - לא הייתי מאמין שזה ככה אם לא הייתי רואה עכשיו במו עיניי... "העתק-הדבק" אחד גדול - זה מה שניתן לראות מהיום בוידאו הרשמי שיצא. לעזעזל, איך הם בכלל ערכו ככה את הסאונד, שנלקח מכמה הופעות ושילבו לאחד וגם התאימו לוידאו עצמו
זה עצוב ומצחיק לי באותה מידה, כי אני שניייייייייייים, שנים מאמין שאני רואה הופעה מלאה עם תוספת קטעים של יפן וכל השאר זה סאונד אמיתי והופעה חיה אמיתית! מסתבר שהכל שקר אחד גדול
עכשיו אני לא יודע איך להתייחס לשאר ההופעות שלה בDVD. הרי יש את בלונד אמבישן שאני מאוד אוהב!!! ויש את גירלי שואו וכל שאר ההופעות, חוץ מ"וידויים" ו "דביק ומתוק" שבהם לגמרי לא סוד וברור לי שעשו שם עריכה פי כמה וכמה וכמה וכמה מהקודמות שלה. אולי אני נשמע דרמה קווין, אבל תכל'ס , ממש באסה...