הסבא....
מעולם לא הבנת אומנם, אז הפעם תנסה להבין. אין לי שום נטייה רעה בשאלה הזו, אני בחור זרמן, שאוהב את החיים. אני סופסופ יצאתי איך שנקרא לאויר העולם אחרי שנים של תהיות, לקח לי הרבה זמן להתעקלם לעולם הזה, וסופסופ מצאתי פורום של חברים מעיין כמוני. אני ממש שמחתי כשאר גיליתי שיש עוד אנשים בעולם שחושבים ורואים את הדרך כמוני. ומאחר ואין לי חברים שחושבים בדרך שלי, מצאתי לנכון לשאול את השאלה. רק חבל שכל חבר חדש שמגיע לפורום ישר מותקף במטח ירי קטלני מכל הצדדים. (וזאת ראיתי במהלך גלישתי בפורום בחודשים האחרונים לפני שהתחלתי לכתוב אמש בפעם הראשונה) ולכן פחדתי לכתוב כאן בפורום, מחשש שאני יותקף. כי לא זאת הייתה כוונתי כאשר הגעתי למקום הזה. עכשיו יבואו החכמים שיגידו: "אנחנו פוחדים מחדשים שמא הם מחבתי"ם, או שהם רוצים להפיל אותנו".... אז זהו שזה לא אני. ולכן קיימתי את מאמר הפורום באחד מסעיפיו שכתוב בו: "כדאי מאד ומומלץ לכתוב את ההודעה הראשונה שלך בשבת".. ואכן כך עשיתי. בכדי שלא יבואו אנשים כמוך אחר כך ויעירו לי, ויתקיפו אותי, ויפגעו בי כחבר פורום חדש. על כן אני שואל שוב, ומצפה מכם לתגובה, כי אני מחפש חברים חדשים כמוני, חברים שחושבים בראשם את אותה דעה כמוני. בינתיים אחלה ערב... הסבא... מקווה שכעת תבין!!!! וזה כבר לא יהיה נשגב מבינתך!!!