תגידו...

תגידו...

יש אצלכם בפורום מפגשים? בכדי להגיע מקרוב וללמוד מהוותיקים ממני יותר לעומק......

מעולם לא הבנתי

את החדשים שבקושי היגיעו לאויר העולם וכבר שואלים על מפגשי פורום. נשגב מבינתי...../tapuzforum/images/Emo4.gif

הסבא....

מעולם לא הבנת אומנם, אז הפעם תנסה להבין. אין לי שום נטייה רעה בשאלה הזו, אני בחור זרמן, שאוהב את החיים. אני סופסופ יצאתי איך שנקרא לאויר העולם אחרי שנים של תהיות, לקח לי הרבה זמן להתעקלם לעולם הזה, וסופסופ מצאתי פורום של חברים מעיין כמוני. אני ממש שמחתי כשאר גיליתי שיש עוד אנשים בעולם שחושבים ורואים את הדרך כמוני. ומאחר ואין לי חברים שחושבים בדרך שלי, מצאתי לנכון לשאול את השאלה. רק חבל שכל חבר חדש שמגיע לפורום ישר מותקף במטח ירי קטלני מכל הצדדים. (וזאת ראיתי במהלך גלישתי בפורום בחודשים האחרונים לפני שהתחלתי לכתוב אמש בפעם הראשונה) ולכן פחדתי לכתוב כאן בפורום, מחשש שאני יותקף. כי לא זאת הייתה כוונתי כאשר הגעתי למקום הזה. עכשיו יבואו החכמים שיגידו: "אנחנו פוחדים מחדשים שמא הם מחבתי"ם, או שהם רוצים להפיל אותנו".... אז זהו שזה לא אני. ולכן קיימתי את מאמר הפורום באחד מסעיפיו שכתוב בו: "כדאי מאד ומומלץ לכתוב את ההודעה הראשונה שלך בשבת".. ואכן כך עשיתי. בכדי שלא יבואו אנשים כמוך אחר כך ויעירו לי, ויתקיפו אותי, ויפגעו בי כחבר פורום חדש. על כן אני שואל שוב, ומצפה מכם לתגובה, כי אני מחפש חברים חדשים כמוני, חברים שחושבים בראשם את אותה דעה כמוני. בינתיים אחלה ערב... הסבא... מקווה שכעת תבין!!!! וזה כבר לא יהיה נשגב מבינתך!!!

אז:

אני מאוד אשמח עם תואיל בבקשה לומר לי מה לא קראתי נכון, או איפה החסרתי, או לפי דברך "קראת רק מה שנוח לך".... אני מבין מכל דברייך עד לרגע זה שאתה מנסה להמשיך לתקוף אותי. לא ראיתי שום דבר שכתוב בנושא של המפגשים בפורום.בוא תראה לי. וחבל לי בתור אדם קצת שפוי להיכנס אם אדם כמוך לוויכוח בנושא. תמנע ממני את הבאלגן. אני סך הכל חדש כאן...

מציע לך לשים כוס מים ליד המחשב (עדיף קרים)

זה יעזור לך להתמודד עם הביקורת, יש כאן מלא פורומים שכותבים בהם בשבת, זה שאתה הואלת בטובך לכתוב בשבת לא הופך אותך אוטומטית לאדם נחמד. אני מציע לך להשקיע קצת יותר בנחמדות, ולא לתקוף אנשים בלי הכרה, אל תהפוך את המקום לגיהנום בדרך לפתור לעצמך את הבדידות. ,

מות ערב טוב לך

שים לב בבקשה, שאני ממש לא תקפתי כאן אפחד, כולה שאלתי שאלה מאוד עניינית, האם ישנם מפגשים, והגיע הסבא הנכבד ותקף אותי, ניסתי להגן על חיי, ואז הוא שוב תקף אותי, סך הכל ביקשתי ממנו שיגיד לי מה לא עשיתי טוב, איזה משפט פיספסתי בתקנון הפורום. אני לא באתי למקום הזה בכדי להתנגח במי מחברי הפורום, אבל למה כזו התנהגות בפורום כל כך נכבד??????

Namespace

New member
אני יכול לכתוב הודעה בכל יום

ולהגדיר שהיא תשלח בשבת. מי שינהל דיון דינאמי וענייני בשבת זה כבר יכול להיות הוכחה.

אה, בכך אני מסכים אתך

אם כי זה לא פשוט טכנית לתכנת דבר שכזה. אבל אם אדם שכנע אותך שהוא אכן מוכן לחלל שבת בפרהסיה, אז זה אומר הרבה.

Namespace

New member
לא פשוט טכנית?

זה מאוד פשוט. בשבילי כי אני עובד בתחום, אבל גם בשבילך, רבע שעה ואתה יכול לפתח שטות שכזו. ומה זה הקדשה של רבע שעה בשביל לקנות את אמונם של מחללי השבת הכופרים ולהפיל אותם בפח? יש עוד הרבה דרכים טכניות להפיל אנשים תמימים. יותר מידי דרכים. אין מנוס כי אם להתפלל לבורא עולם שיצילנו מיד המחב"תים שפורסים מצודתם לרגלינו.

אכן הערה ראויה אך קיימת הסתייגות

אתה אמנם יכול לפתוח שירשור חדש או להגיב על אשכול שהיה קיים מבעוד מועד (תוך שימוש עם מפתח האשכול והפורום) באמצעות סקריפט מושהה, אבל, אתה לא יכול להגיב על שירשור חדש שאתה לא יודע על תוכנו במילים משמעותיות (מעבר לסימן ווי שהוא תמיד נכון). בקיצור, אני מסכים איתך שכתיבה אקראית בשבת אחת הינה חסרת משמעות, אל תשכח שניתן גם לנצל את הפרשי השעות בין איזורי זמן שונים (בארה"ב שבת נכנסת כשכאן 1 לפנות בוקר של שבת, ובאוסטרליה היא יוצאת בשעות הצהרים המוקדמות. כך ששיתוף פעולה בין מחבתית יכולה לעקוף את כל הבעיות שמניתי. אני דוקא סבור שאנשים צריכים להישפט לפי כתיבתם,לאורך זמן. ו

moshe010

New member
נו אבל בין 1 לפנות בוקר

ל1 בצהרים אצל כמעט כולם שבת

האם מחב"ת יעשה שימוש במילה "יהוה"?

אפשר למצוא מספיק מבחנים שירחיקו מכן כל מחב"ת (אם כי לדעתי הם מוסיפים קורטוב של 'פלפל' לפורום).

dramaqueen01

New member
אין לאנשים מה לעשות בחיים חוץ

מלנהל נגדכם קונספירציות? לשבת לכתוב סקריפטים(תעשו לי טובה איזה דוס יודע מה זה סקריפט בכלל?)על מנת שההודעות שלהם ישלחו בשבת או לתכנן הפרשי שעות מחו"ל?הם בטח גם נוסעים לחו"ל במיוחד בשביל זה.אתם מעריכים את המחב"תים יותר מידי(ובמובן מסוים גם את עצמכם אם אתם חושבים שמישהו יטרח עד כדי כך בשביל לחשוף אתכם,לא שהוא יצליח מכתיבת הודעה אחת בפורום לחשוף פה משהו).

mister xy

New member
אין לך מושג איזה אנשים מושחתים יש בעולם

ציידי הנפשות לא בוחלים בשום אמצעי כדי להשיג את מטרתם. הם יכולים לבקש מחבר שנמצא בחו"ל שישלח מייל בשבת, הם יכולים לשלם כסף לחילוני או יוצב"ש כדי שישלח מייל בשבת, הם יכולים לשחד יוצב"ש כדי שיחשוף את שמות האנוסים שהיו איתו בקשר, וכבר היו דברים מעולם... הכרתי גם מקרה שהציידים הללו ניסו לגרום לסכסוך אצל זוג אנוסים שחיו באושר. את שואלת למה שהם יעשו את כל זה? אני לא יודע, אולי זו מצווה, אולי זה תחביב, ואל תשכחי שמדובר באנשים משועממים שלא עובדים. לסיכום, צריך להיזהר מאוד לפני שנחשפים בפני מישהו/י, וגם במקרה שכבר קבעתם להיפגש אין צורך לחשוף שמות אמיתיים, זה מיותר, וכבר היו מקרים שמישהו פלט בטעות שם של מישהו אחר, וחבל. כמובן שזה תלוי ברמת הסיכון שאדם מוכן ליטול על עצמו ומי שלא ממש איכפת לו להיחשף צריך להיזהר פחות.

הרחקת לכת

אותם ציידי נפשות, ייתכן והינם מושחתים. אולם מכאן ועד להמצאת הגלגל הדרך עוד רחוקה. לא נראה לי שאותם מחבת"ם ישקיעו עד כדי כך רק בכדי לחשוף פנים חדשות בפורום.

למעלה