תגידו... זה נכון שתום ואורית אף פעם לא נגעו בסמים? ידיד שלי שהיה פעם בבית שלהם אמר לי את זה...
י יחידה ותמה New member 17/7/02 #1 תגידו... זה נכון שתום ואורית אף פעם לא נגעו בסמים? ידיד שלי שהיה פעם בבית שלהם אמר לי את זה...
ג גקי חולמת על שמיים New member 17/7/02 #2 חחחחחחח עלק אף פעם לא נגעו בסמים.. את בתור מנהלת של פורום היהודים צריכה לדעת קצת עליהם.. ובמיוחד את זה.... את חיה בסרט אחותי
חחחחחחח עלק אף פעם לא נגעו בסמים.. את בתור מנהלת של פורום היהודים צריכה לדעת קצת עליהם.. ובמיוחד את זה.... את חיה בסרט אחותי
י יחידה ותמה New member 19/7/02 #6 זהו שגם לי זה לא ניראה הגיוני... בגלל זה שאלתי... ממש היתי רוצה להאמין שהם אף פעם לא נגעו בסמים... הלואי... וסליחה אבל אני לא יודעת הרבה פרטים אישיים על אורית ותום... אני אפילו לא יודעת בני כמה הם...
זהו שגם לי זה לא ניראה הגיוני... בגלל זה שאלתי... ממש היתי רוצה להאמין שהם אף פעם לא נגעו בסמים... הלואי... וסליחה אבל אני לא יודעת הרבה פרטים אישיים על אורית ותום... אני אפילו לא יודעת בני כמה הם...
מ מור~! New member 17/7/02 #4 הם לא נגעו בסמים הסמים נגעו בהם הם נכנסו להם לוד לורידים ולפה ולאף ממה נראה לך העיוותים של טיטי?! אגב - תום התחיל לחקות אותה }-:
הם לא נגעו בסמים הסמים נגעו בהם הם נכנסו להם לוד לורידים ולפה ולאף ממה נראה לך העיוותים של טיטי?! אגב - תום התחיל לחקות אותה }-: