תגידו...

תגידו...

זה רק אצלי..או שגם אצלכם ,בכל פעם שפותחים את חלון "צעירים" במקרה הגרוע, או "שנות השישים" במקרה הטוב..יש הודעה מהמחשב שלכם שאומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית והחלון חייב להיסגר ואז יש שתי ברירות-או לתקוע את המחשב בכך שאנו מתעלמים מההודעה..או ללחוץ אוקיי והכל נסגר... זה ממש מרגיז ואם יש למישו פתרון..אני אשמח להיות שותפה בו.

נראה לי שזאת בעיה באקספלורר ו

נראה לי יעזור להתקין מחדש זה קרה לי פעם וזה מה שעשיתי וזה עבר..

תודה רבה בנצי..

ואגב...הידעתם שאלוויס פרסלי שנא את החיפושיות ואת כל ההיפים באמריקה? ראיתי עליו סרט. הוא קינא בביטלס וטען שהם לוקחים לו את הקהל. אלוויס פרסלי היה פטריוט אמריקאי,והחליט לעשות לו טיול לוושינגטון הבירה לבדו. הגיע לבית של חבר שלו,שייעץ לו לרדת לעיר ולטייל שם. אלוויס פחד שיזהו אותו,אבל החבר שלו שיכנע אותו ששם הכל היפים שעסוקים בעצמם. וכן היה. בהתחלה אלויס נהנה מן הפרטיות אבל אחר כך הוא התעצבן שהוא לא פופולרי יותר וחיפש מקומות בהן יכירו אותו. נכנס לחנות דיסקים שם התברר לו שהתקליטים שלו נמצאים באגף המוסיקה הישנה,ושג´ון לנון נמצא על שערי עיתון מוסיקה מחתרתי,לימים הרולינג סטונס. בעודו הולך ברחוב הוא ניסה להטיף לכמה היפים על כך שמריחואנה שורפת תאי מוח,עד שהם ליגלגו עליו,והוא סר לביתו זעוף. בערך מהביקור הזה התחילה התדרדרותו של הבחור. סתם שתדעו.

MadonnaFan

New member
וואלה, מעניין...

אגב, עיתון המוסיקה הידוע הוא רולינג סטון.:)

חח,אל תזכירי לי..

בכיתה ו הכריחו אותנו ללמוד שיר אחג שלו בעל פה בהתחלה זה סביר, אח"כ זה סתם מעצבןן אגגף שנאתי לשירי אהבה דביקים לא התחילה מאותו שיר.

Julia L

New member
הוא יכול להפסיק לקנא

ידעתם שעכשיו הוא מחזיק בשיא השירים שהגיעו לראש המצעד בבריטניה? עד לא מזמן הוא היה בראש ביחד עם הביטלס, אבל מישהו הוציא כמה שירים שלו מחדש והוא עקף אותם.

זופו

New member
אממממ

אצלי זה לא ככה, אבל נראה לי שאני יודעת למה. גם ה´ העניש אותנו ונולדנו אחרי כל האקשן לעולם חרא שכזה, והוא גם לא נותן להתחבר בשקט לפורום בנושא

גלי®

New member
אתל"ע , בוא נסכם שלך יש את אמונותיך

ולה יש את שלה ...

Julia L

New member
טוב נו,

אז אתה בן. אתה לא חייב להיות כלכך רגיש בקשר לזה.

למעלה