תגידו? מתי יצא השיר בלדה לביישן ולמה לא שמעו על השיר הזה??
L leka27 New member 18/10/09 #2 הוא יצא לפני כמה שנים לא שמעו עליו אולי כי הוא לא נכלל באף דיסק או שלא ממש השמיעו אותו ברדיו (נראלי שהוא יצא אז כסינגל). הוא כמו עוד כמה שירים של עמיר שרק מי שעוקב אחריו זוכה להכיר...
הוא יצא לפני כמה שנים לא שמעו עליו אולי כי הוא לא נכלל באף דיסק או שלא ממש השמיעו אותו ברדיו (נראלי שהוא יצא אז כסינגל). הוא כמו עוד כמה שירים של עמיר שרק מי שעוקב אחריו זוכה להכיר...
A avivee New member 18/10/09 #3 אהה אני מבין כי אני תמידאהבתי אותו משלכת עוד אני בסך הכל בן 16 אבל האהבה שלי אליו התגברה בשנה האחרונה ממש בעקבות משהו.. אש אני לא נחשב מעריץ ותיק כל כך...
אהה אני מבין כי אני תמידאהבתי אותו משלכת עוד אני בסך הכל בן 16 אבל האהבה שלי אליו התגברה בשנה האחרונה ממש בעקבות משהו.. אש אני לא נחשב מעריץ ותיק כל כך...
ג גילי279 New member 20/10/09 #4 אני כמעט בטוחה שזה היה ב-2007 ../images/Emo26.gif ודווקא אני שמעתי את השיר הזה פעם או פעמיים ברדיו ומשם הכרתי אותו, אבל פעם או פעמיים וזהו
אני כמעט בטוחה שזה היה ב-2007 ../images/Emo26.gif ודווקא אני שמעתי את השיר הזה פעם או פעמיים ברדיו ומשם הכרתי אותו, אבל פעם או פעמיים וזהו