אבל זה בדיוק הרעיון!
לא יודעת עד כמה יוצא לך להיכנס להרצאות בכנסים, אבל הרבה פעמים המד"ב והפנטזיה הם רק "תירוץ" להעלאת נושאים אחרים (וזה יכול להיות מדעי, טכנולוגי, פילוסופי, פסיכולוגי וכו'). כך למשל יכול להגיע מומחה לנשק, ולספר על נשקים שרואים בסרטים ובסדרות מד"ב לעומת מה שקיים כיום בעולם; מומחה לאווירונאוטיקה, שמדבר על החלליות בסדרה מסוימת; פיזיקאי שמדבר על ההיגיון מאחורי הפיזיקה שמוצגת בסטאר טרק, נגיד; מומחה למגדר שידבר על האופן שבו מוצגות נשים בספר / סרט / סדרה; יועץ פוליטי שידבר על הפוליטיקה שמוצגת (שוב, בסרטים / ספרים / סדרות) ועוד ועוד. אני לא ממציאה, זה בדיוק מה שקורה שם רוב הזמן. לפעמים מדובר באנשים בעלי תארים בתחום, לפעמים סתם חובבים שהחליטו לחקור את הנושא, אבל זה מקובל מאוד. אחרי הכול, כל העולמות האלה שמוצגים (במה שזה לא יהיה) מכילים בני אדם ונוצרו ע"י יוצריהם כדי להעלות נושאים כאלה ואחרים (חברה, פוליטיקה, פסיכולוגיה, יחסים, מדע ועוד). לדעתי זה יכול להיות לך מעניין גם כנושא למחקר עצמי וגם כדי לשלב אותו אח"כ בהרצאה שתהיה על א-מיניות במציאות ובפנטזיה. אני חושבת שזו תהיה הרצאה שכולם יוכלו להרוויח ממנה. כפי שאת יודעת גם מהמצגות שעשית, לכל הרצאה יש זמן קצוב, אבל זה נכון תמיד, לכל דבר, אז זה לא יכול להיות שיקול נגד... בונים נכון את ההרצאה אז יש זמן להעביר את עיקרי הדברים. אם תחשבי על זה ברצינות ותרצי לקשר את זה לכל מיני ספרים (שאת לא חייבת לקרוא בעצמך, את יכולה תמיד לקרוא חומר שאחרים כתבו על) אני אוכל לקשר אותך לאנשים שכן קראו הרבה ומבינים בתחום יותר ממני.