תגידו ...

ברבי28

New member
תגידו ...

אם עשיתי מי שפיר ביום ראשון ב 12:00, ז"א שעכשיו כבר יצאתי מכלל סכנה ?

תמי ס

New member
תיראי... כעיקרון - כן

יש שאומרים שצריך לנוח יומיים. יש כאלה שאומרים שלא צריך לנוח בכלל. את כבר 4 ימים אחרי. אבל כאן, בפורום האובדניות...
יוצאים מכלל סכנה רק כשמחזיקים בידיים יצור ורדרד וחיוני. אבל אם השאלה שלך היא האם נסגר כבר הפנצ'ר בבטן אז התשובה היא כן, הפנצ'ר נסגר מייד לאחר הדיקור. לגבי דברים אחרים, עזבי אותך, אל תשאלי. יהיה בסדר.

happy

New member
נראה לי שאפילו בפורום האובדניות את כבר

מחוץ לסכנת הדיקור. נשארו לך אין סוף סכנות אחרות
מחכה איתך לתוצאות התקינות

קיטי08

New member
הי ברבי

הזמן הכי בעייתי הוא ככל שקרובים לארוע, לאחר 24 שעות הסיכון קטן משמעותית. הסיכון כבר מאוחורייך, אחד פחות. שיהיה בהצלחה

מתרגמת את השאלה לפולנית, וגם עונה...

כן, את כבר יכולה להפסיק לדאוג לגבי יום ראשון שעבר, ולהתחיל לדאוג לגבי יום רביעי. וברור שגם וגם וגם וגם - בהכל יהיו תשובות תקינות (בשביל זה סידרתי את המלחמה, כדי שעד שנגיע לחגוג יגיעו כבר כל התוצאות התקינות שלך).

ברבי28

New member
איזה מתורגמנית סידרתי פה ...

הפסקת האש הזאת עשתה לי איזו הפסקה ריגשית במוח (מי אמר להפסיק להיות חרדה ...) בואי נאמר שכעת מדאיגים אותי יותר טילים שנופלים פה בלי אזעקות (and fuck the חמס, לא מאמינה להם), מאשר מה יגיד איזה מסך בעוד יומיים, וכן ... את קוראת טוב, זה הוקדם ליום שלישי, ואני שמרפי רק מאחר לי דברים ואף פעם לא מקדים ... את חושבת שאולי הוא מאותת לי משהו ? האמת שנשבעתי רישמית קבל עם ועצמי לצאת מהארון אחרי הבדיקה הזאת ... (למרות שאחריה עוד נצטרך לחכות לתשובה של מי שפיר, אבל להגיד "הי אני בהריון, מחר הלידה" זה כבר יהיה מוגזם)

מצויין, כבר חששתי לך.

חששתי שלא יהיו לך מספיק דברים לדאוג להם. עכשיו, כשאני יודעת שאת דואגת גם מהאקו וגם מהעובדה שהאקו הקדים, אני רגועה. שתי דאגות במחיר בדיקה אחת - שיחקת אותה אחותי. ולגבי המשפט האחרון שלך - כמוני כמוך. אבל ככול שאני דוחה את מסירת הבשורות אני יותר ויותר מתקשה לעשות זאת... כנראה שאצלי זה יהיה "הי, הייתי בהריון, אתמול הלידה".

למעלה