Queen of light
New member
תגידו....
אתם מכירים במקרה איש אחד, מאוד מאוד מעצבן? נו, אתם יודעים... ההוא, שנימצא במעגל החברתי שלכם בניגוד לרצונכם... או שאולי הוא איתכם בעבודה? או קרוב משפחה...? אתם יודעים איך הוא... זה ההוא שתמיד ניטפל אליכם... יורד עליכם... מציק לכם... משפיל אותכם עד עפר... עוקץ אותכם בלי סוף... מכירים במקרה??? ממזרים ברי מזל שכמותכם!!!
אכן, התמזל מזלכם שיש לכם איש כזה סביבכם! כעת תוכלו להתאמן על יישום ההסכמה השנייה בכל זמן שתרצו! האיש המעצבן הזה שעוקץ אתכם בלי סוף, הוא בדיוק מה שאתם זקוקים לו! כעת תוכלו לבחון את עצמכם! בכל פעם שהאיש המעצבן זורק לעבריכם פיסת מרירות מעצמו, אני בטוחה שאתם יודעים בדיוק מה לעשות איתה! או יותר נכון, מה לא לעשות איתה... לא לוקחים אותה באופן אישי! ואולי האדם הזה, שהוא לא אדם רע, (אולי רק רע לו...) יבין לפתע שזה לא עוזר לו להשפיל אחרים, ויהיה בנאדם הרבה יותר נחמד...
אז אני רוצה שעכשיו, ממש ברגע זה, תחפשו את האדם הזה, ותלכו להיות חברים שלו! תעשו איתו שיעורים, תקימו פרוייקטים, תארגנו איתו מפגשים משפחתיים, אפילו תכנסו איתו לקשר רומנטי אם צריך, אבל תהיו איתו! והריי לכם תוכנית האימונים לזמן הקרוב... ואני עצמי, באופן אישי, הולכת כעת לפגוש את האיש שלי... תאחלו לי בהצלחה! אוהבת מאוד אוריה
אתם מכירים במקרה איש אחד, מאוד מאוד מעצבן? נו, אתם יודעים... ההוא, שנימצא במעגל החברתי שלכם בניגוד לרצונכם... או שאולי הוא איתכם בעבודה? או קרוב משפחה...? אתם יודעים איך הוא... זה ההוא שתמיד ניטפל אליכם... יורד עליכם... מציק לכם... משפיל אותכם עד עפר... עוקץ אותכם בלי סוף... מכירים במקרה??? ממזרים ברי מזל שכמותכם!!!