תגידו....

Queen of light

New member
תגידו....

אתם מכירים במקרה איש אחד, מאוד מאוד מעצבן? נו, אתם יודעים... ההוא, שנימצא במעגל החברתי שלכם בניגוד לרצונכם... או שאולי הוא איתכם בעבודה? או קרוב משפחה...? אתם יודעים איך הוא... זה ההוא שתמיד ניטפל אליכם... יורד עליכם... מציק לכם... משפיל אותכם עד עפר... עוקץ אותכם בלי סוף... מכירים במקרה??? ממזרים ברי מזל שכמותכם!!!
אכן, התמזל מזלכם שיש לכם איש כזה סביבכם! כעת תוכלו להתאמן על יישום ההסכמה השנייה בכל זמן שתרצו! האיש המעצבן הזה שעוקץ אתכם בלי סוף, הוא בדיוק מה שאתם זקוקים לו! כעת תוכלו לבחון את עצמכם! בכל פעם שהאיש המעצבן זורק לעבריכם פיסת מרירות מעצמו, אני בטוחה שאתם יודעים בדיוק מה לעשות איתה! או יותר נכון, מה לא לעשות איתה... לא לוקחים אותה באופן אישי! ואולי האדם הזה, שהוא לא אדם רע, (אולי רק רע לו...) יבין לפתע שזה לא עוזר לו להשפיל אחרים, ויהיה בנאדם הרבה יותר נחמד...
אז אני רוצה שעכשיו, ממש ברגע זה, תחפשו את האדם הזה, ותלכו להיות חברים שלו! תעשו איתו שיעורים, תקימו פרוייקטים, תארגנו איתו מפגשים משפחתיים, אפילו תכנסו איתו לקשר רומנטי אם צריך, אבל תהיו איתו! והריי לכם תוכנית האימונים לזמן הקרוב... ואני עצמי, באופן אישי, הולכת כעת לפגוש את האיש שלי... תאחלו לי בהצלחה! אוהבת מאוד אוריה

*g99

New member
מממ

איזה רעיון מקסים העלת! רק שיש לי שאלה: תקני אותי אם אני טועה,האם כוונתך שניצור איתו את אותו קשר על מנת לעורר אותו ממצבו? כי אם כן זה לא תמיד אפשרי.אם האדם בנוי נפשית וריגשית לתהליך שכזה,בשמחה,אך אם האדם אינו יכול לקבל שום עזה,שום כלי,אז זה בלתי אפשרי. הרי זה השינוי חייב לבוא מבפנים,אנחנו יכולים לתת רק כלים. בכל מיקרה אהבתי את הרעיון,בן אם הוא אפשרי או לא. תודה,ו...בהצלחה! g99...

Queen of light

New member
הכוונה העיקרית

היא בעיקר עבור עצמך. אתה מתאמן בעזרת אותו בנאדם כדי לעשות טוב לעצמך, על ידי יישום ההסכמה השנייה. ייתכן שאותו בנאדם ישתנה בעקבות קשר עם אדם שאינו לוקח את עקיצותיו באופן אישי, כלומר את\ה... ואם כן, מה טוב! זה יהיה פשוט ניפלא... אך אם לא... לא נורא! גם אם לא עזרת לו, עזרת לעצמך! והרי הייתה זו כוונתך המקורית... אוהבת אוריה

*g99

New member
כפי שרשמתי,

רעיון מדהים! עכשיו כשאני חושבת על זה,זה קרה לי,זה אימון מצויין,בהתחלה קשה אבל כשמתחילים לראות תוצאות זה הדבר הכי שווה שיש! אגב,לא סיפרת לנו איך היה לך. ושוב,תודה על הרעיון! g99...

Queen of light

New member
למרבה הצער

לא ניפגשנו בסוף, כי נשארתי בבית... אבל לא נורא! יש לי את כל החופש הגדול להתקרב אליו, ולהכניס את עצמי לכושר! אז בנתיים הייתי רוצה שאתם תספרו לי... מי האיש? מה הקירבה שלכם? איך מתקדמים האימונים? אתם מצליחים להפיע גם עליו, או שהוא עדיין מריר...? שתפו אותי, ידידיי! אוהבת אוריה

מסכימה איתך אוריה!../images/Emo45.gif

מאוד חשוב איך אנחנו מתמודדים עם כל מיני בעיות (ואנשים בעייתים) בחיים. מה שכתבת מזכיר לי משהו שעשיתי לפני כחצי שנה- איתרתי באינטרנט מישהו שהכרתי בלימודים לפני כמה שנים. זה מישהו שבזמנו מאוד מאוד פגע בי- הוא כל הזמן העיר לי ו´לעג´ עליי... וכתבתי לו מכתב תודה. כתבתי לו - ´תודה שפקחת את עיניי- שגרמת לי לראות אין מין אדם הייתי...שגרמת לי להבין למה אני נותנת לאנשים לדבר אליי בצורה כזו (כי כך הורגלתי בבית- לשתוק מול השפלות ותמיד לשים את עצמי אחרי אחרים) תודה שגרמת לי להבין איזה מין אדם הייתי ואיך אנשים ניצלו זאת...´ היום טוב לי, כתבתי לו - נולדתי מחדש. ומה הוא ענה? איזה קטע! הוא כתב- אני נורא מצטער...

יופיאל

New member
הוא קיים כל עוד צריך אותו

ברגע שאנחנו משלימים עם עצמנו והוא כבר לא מפריע לנו - הוא משתנה או שהוא יוצא לנו מהחיים! היה לי אחד כזה בעבודה , לא ממש מעצבן , אבל נודניק. ואני הייתי צריך להדריך אותו , והחלטתי שאני אהיה סבלני והשלמתי עם מי שהוא , ואחרי כמה זמן העבירו אותו מחלקה...

מזכיר לי סיפור זן

על קבוצת תלמידים שקיבלו מנות גדולות של אוכל אבל התבקשו לאכול במידה צנועה בעוד המדריכים קיבלו מנות זעומות. קם תלמיד ושאל למה זה ככה, אז ענה לו המורה כי המורים כבר יודעים לאכול במידה והתלמידים עוד צריכים לתרגל את זה לכן ניתנת להם מנה גדולה כדי שיהיה להם מה לתרגל אחרת מה החוכמה. בהצלחה, אוריה!

חיה 35

New member
רעיון מדהים!!!

שלום לכם אני יחסית חדשה בתור משתתפת אבל לא מפסיקה לקרוא את הדברים המדהימים שכותבים כאן. אני חושבת חבר כזה פשוט יכול להיות שיעור בית מעולה! לשמחתי גם לי יש כמה שיעורי בית כאלה!!! ואני כל פעם לומדת מהם! בהצלחה לכולם

L i z a r d

New member
יפה, עלית על זה../images/Emo13.gif

דון חואן קרא לזה "רודן קטן" אם אני לא טועה.

IC4

New member
אני מזריק לעצמי דם בעל הסכמה!

ic4haskamot רק עכשיו אני מקשר שאמרתי למישהי משהו מאד דומה למה שנאמר פה שהיא קבעה והגדירה שמישהו שהיא מכירה מטורף ואני ביקשתי ממנה לנסות להתחבר אליו באופן שיעזור לו במקום להשאר ידידה שלו שעדיין תחשוב עליו כאדם קשה ודי משוגע
מה שכן יש בעייתיות עקב עיקרון ה"אי אפשר לעזור לאדם שלא רוצה עוזר לעצמו" אבל תמיד נחמד לדעת שנתת למישהו BOOST !

למעלה