תגידו...

ממ בסביבות 6...

אבל בבקשה לא לפתוח לכל דבר שרשור כי אז זה סתם עושה בלאגן... אפשר לפתוח שרשור
ושם לדבר על הכל או שכבר את זה נעשה שרשור
?! חחח

בבקשה להסביר..=]

אממ...מאמי אינ'לי מושג מזה שרשור חח...בעצם לא הבנתי כלום ממה שאמרת לי...'ני חדשה פה...אז...אם אפשר להסביר :p ו...זהו?רק 6? חח חשבתי הרבה יותר...לא'משנה..מקווה שזה יגדל:p

חחחח בכללי כן יש יותר..

אבל אמרתי ת'קבועים אבל גם ככה אין כ"כ הרבה בעז"ה זה יגדל חחח.. חח וברור שאפשר להסביר אז ככה: שרשור שאת פותחת זה שאת לוחצת על "הוספת הודעה"... ורק אם יש לך משו ממש חשוב להגיד שקשור להילה אז את יכולה לפתוח\אם את רוצה סתם לדבר את יכולה לפתוח שרשור
ששם אפשר לדבר על כל מה שרוצים (שלא קשור להילה)! חח אני מקווה שהבנת כי זה הכי טוב שאני יכולה להסביר ואם לא את יכולה לפנות למנהלת במסרים (מוגי האחת שהיא בעצם אלמוג שליטה
חחח) והיא כבר תסביר לך יותר טוב...

חחחחח=]

אז מה קורה אנשים??? מחר סופסוף חנוכההה!!! וואי כמה אני הולכת להשמין בחג הזהXD אבל מי שלא אוכל סופגניות בגלל שזה משמין מזה מפסידד!
אז מה אתם הולכים לעשות בחג הזה?? אני ת'ערב חנוכה עושה אצל סבתא שלי ואז הולכת שלושה ימים לסמינר ואזז ביום האחרון נוסעת לת"א עם כמה חברות (ובדרך פוגשת את שרון
)

SharoN2772

New member
הבטחחחחתי לעצמי שאני לא נוגעת בסופגניות השנה!

ואני ? אממ יום שני הזה כבר נוסעת לת'א ואז יום שני אחריו נוסעת שוב לת'א D: אממממ אני מתתתתתה פשוט מתתתה לעשות הליקס , ונראלי שאני יעשה בלי אישור הורים =\ וכרגע אני לא יודעת עוד ... עוד לא תיכננתי
אממ אם יהיה חופש בלי קסאמים אני מקווה לבלות הרבה עם חברות בשדרות ואשקלון .... וזהו אני מקווה שיהיה אחלה חופש ושהוא יעבור כל כך לאט =]] ערב טוב בננות

למה?כי את שומרת נגיעה מסופגניות?!?!XD

חחח י'רזה תתחילי לאכול לפני שתעלמי!!!!!1 ולמה לעשות בלי אישור הורים?? הם יראו את זה בסוף...אבל איך שאת רוצה ולי לא נראה שהוא יעבור כזה לאט באסה=\

SharoN2772

New member
יש לי כבר תוכנית לגבי ההליקס XD

אני ישים בהתחלה עגיל לחץ ... עד שההורים יגלו את זה וכשהם יגלו את זה אני יגיד להם שעבדתי עליהם ונראה מה תיהיה התגובה שלהם כי הם יחשבו שזה אמיתי ... ואז כשאני יראה את התגובה שלהם , אם היא תיהיה חיובית אני ילך לעשות (; ואת מוכנה לשתוק כבר עם התעלמי הזה ? אני מדרובה תביני כבר

חחח פשש יפה כבר מתוכננתת...

בהצלחה
חחח ו...י'קטנה??? אנלא היחדיה שחושבת ככה אז באמת תתחילי לאכול!

וואלה?נחחחחמד:p

אממ...אני רוצה לעזוב כי לא עושים שם מש'ו מעניין יעני פעילות פעם בשבוע ופעם ב...טיול ,בחנוכה אמור להיות לנו לים המלח

אממ...ת'אמת שאינ'לי מושג איך זה הולך

אני רק יודעת שבחופש הגדול אמורים לצאת להשתלמות כזאת...ניראלי שאחרי זה ממשיכים רגיל

למעלה