אמרתי לכם, זה היה כל כך ברור.. שזה מה שיקרה
R rome0 New member 26/6/02 #19 דרך אגב, אם אני לא טועה קראתי איפשהו ש"דארת´" זה בעצם מנהיג סית´? מה הקשר לדארת´ ווידר? הרי אנאקין הוא לא סית´..
דרך אגב, אם אני לא טועה קראתי איפשהו ש"דארת´" זה בעצם מנהיג סית´? מה הקשר לדארת´ ווידר? הרי אנאקין הוא לא סית´..
B ben kanobi New member 26/6/02 #20 אין לי נושא דארת´ זה אכם תואר של סית´ DARk lord of the sitH כפי שהמנהל אמר פעם ואל תשכח שבים פרק 3 ל-4 עוברים 20 שנה זה מספיק זמן להפוך לסית´ (שבטח יקרה בפרק 3)
אין לי נושא דארת´ זה אכם תואר של סית´ DARk lord of the sitH כפי שהמנהל אמר פעם ואל תשכח שבים פרק 3 ל-4 עוברים 20 שנה זה מספיק זמן להפוך לסית´ (שבטח יקרה בפרק 3)
J jerri New member 26/6/02 #21 זה הסבר שהומצא מאוחר יותר. דארת´ הוא תואר אצילות גרמני. אגב, ממליץ בחום על george lucas in love - תנסו להוריד מהרשת כי הוא לא יצא לוידאו/דיוידי.
זה הסבר שהומצא מאוחר יותר. דארת´ הוא תואר אצילות גרמני. אגב, ממליץ בחום על george lucas in love - תנסו להוריד מהרשת כי הוא לא יצא לוידאו/דיוידי.
B ben kanobi New member 26/6/02 #22 זה כן יצא בדיוידי. תבדקי באמזון זה עולה 9 דולר בערך וזה באמת מומלץ בחום
J jerri New member 26/6/02 #23 אה, מצוין. זה אומר שאולי גם סוף סוף ימכרו את זכויות הטלויזיה שלו (מנסים להביא אותו כבר הרבה זמן לשידור בטלויזיה אבל אין לו זכויות הפצה לטלויזיה. כמה עצוב).
אה, מצוין. זה אומר שאולי גם סוף סוף ימכרו את זכויות הטלויזיה שלו (מנסים להביא אותו כבר הרבה זמן לשידור בטלויזיה אבל אין לו זכויות הפצה לטלויזיה. כמה עצוב).
Y yuvalr1 New member 26/6/02 #24 בעניין הזה: ראיתם את "שיגעון בחלל"? מצטער, השם באנגלית ברח לי. סרט קורע מצחוק!
א אלעד אברון New member 26/6/02 #26 מי לא ראה!? הסרט אפילו מוגדר במכתב הפתיחה של הפורום כחלק מנושא הדיון!